Airedale Terrier

Airedale Terrier

Airedale Terrier är en grand vakthund. Det kan angripa inkräktare och försvara ägaren och hans intressen.

Airedale Terrier har sitt ursprung från England.

Airedale Terrier är de rashundar med den högsta IQ. Om en sådan hundra inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

En positiv sak med airedale terrier är att integre skjul. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Airedale Terrier är inte svårt öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Rasehunden är mer känslig i motsats till många andra rashundar. Dessa hundar har massor av energi. Rasehunden kräver mycket av utbildning.

Hundarna är vanligtvis mild mot icke-familjemedlemmar. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Hundar av denna hundra har en stark tendens att nippe med munnen i lek

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund.

Klassificering: Airedale Terrier är representerar i gruppering til FCI. De placeras i «stora och mellanstora terrier» (3.1) i grupp «terriere». FCI id för airedale terrier är 7 och den ble lägt till FCI databas 2009-03-26. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «terriere». United Kennel Club klassificera rasehunden som «terrier». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «terrier».

Sjukvård hos airedale terrier: Tyvärr kan en hel del få hälsoproblem. Airedale Terrier är en hundra som de utmaningar som är förknippade med hoftedyslepsi. Bland de större rashundar är tyvärr hoftedyslepsi en typisk sjukdom.

Rashundens anatomi: Airedale Terrier är en great fit hundra. Manliga hundar är så hög som 56 til 61 cm høy. Honor är så hög som 56 til 58 cm høy. Manliga hundar kan väga från 23 til 29 kg. Honor väger 18 til 20 kg. Rasehunden har stora semi-porträtt öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Airedale Terrier har en till viss del gemensamma byggnad. Halen är kort och högt bärande. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på airedale terrier är strävhåriga.

Andra info om rasehunden: Väntat år att leva för en airedale terrier är 12 till 13 år. Rasehunden är älskade och lätt å hitta i klassificerade annonser. Hundrasen har även andra namn, såsom King of Terriers, Waterside Terrier, Working Terrier. Engelska ras namn på rasehunden är Airedale Terrier.

Airedale Terrier bilder

Airedale Terrier Airedale Terrier Airedale Terrier Airedale Terrier Airedale Terrier Airedale Terrier Airedale Terrier Airedale Terrier

Närstående rashundar

Här är utvalda rashundar viss du gillade airedale terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Golden Retriever
Golden Retriever

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!