Alaskan Malamute

Alaskan Malamute

Alaskan Malamute är en erkända trekkhund. Sled Dogs denna rasen är gjorda för användning hund uppgifter och subpolare i polarområdena.

Alaskan Malamute är spetshundar. Chow Chow, Alaskan Malamute, Shiba Inu, Siberian Husky och Samoyed är exempel på spetshundar.

Alaskan Malamute kommer från Förenta staterna.

Denna rashunden har medium IQ jämfört med andra hundraser.

Alaskan Malamute skjul riklig mye. Hundrasen kräver medium med stell av pelsen.

Alaskan Malamute bäst lämpade för erfarna, kan det vara problem att träna. Alaskan Malamute är en överkänslig hund och det är därför lätt träning. Dessa hundar har massor av energi. Rasen kräver medium idrott.

Hundarna är i allmänhet riklig mild och inte alls aggressiv eller reserverad mot gäster. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta alaskan malamute.

Den skäller relativt liten. Disse hundar vilja tjut. De kan utbildas till måttliga, men det ligger i deras natur att tjut. Alaskan Malamute trivs inte så bra i värmen. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Klassificering: Alaskan Malamute är godtas i databasen til FCI. De placeras i «nordliga slädhundsspetsar» (5.1) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». FCI ID för alaskan malamute är 243 och den ble lägt till FCI databas 1996-08-14. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasen som «nordliga raser». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «working».

Sjukvård hos alaskan malamute: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Alaskan Malamute är en hundra som har svårt hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit. Hudstörningar är gemensamma hos rasen. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Alaskan Malamute anatomi: Alaskan Malamute är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 58 til 64 cm høy. Honor är så hög som 58 til 64 cm høy. Manliga hundar väger 34 til 39 kg tung när den är full-växt. Honor väger 34 til 39 kg tung när den är full-växt. Alaskan malamute har stora stående öron. Benen är vanligtvis snarare lång. Alaskan Malamute har en muskelhund anatomi. Halen är av medium längd och svängda. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på alaskan malamute är halvlång. Alaskan Malamute en förvillande lika på ett sätt på en ulv.

Extra information om alaskan malamute: Prognoser ålder för en alaskan malamute är 12 till 15 år. Antalet valpar som är födda är från 4 till 6 valper. Rasen är attraktiv och lätt å hitta ads.

Alaskan Malamute bilder

Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute Alaskan Malamute

Liknande hundraser

Här är valda hundraser viss du gillade alaskan malamute:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Lhasa Apso
Lhasa Apso

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!