Amerikansk cocker spaniel

Amerikansk cocker spaniel

Amerikansk cocker spaniel är en lysande jakthund. Spaniel hundar är vanligtvis lysande till jakt. Ansökan är Fuglejakt, ungefär samma som för stående fågelhundar.

Amerikansk cocker spaniel skapas i Förenta staterna.

Amerikansk cocker spaniel skjul normal. Hundrasen kräver normal med pelsstell.

Hunderasen kräver normal trim.

Hundarna är vanligtvis mild mot främling. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer.

Klassificering: Amerikansk cocker spaniel är engagerade i katalog til FCI. De placeras i «apporterande hundar» (8.2) i grupp «apporterande hundar». FCI märk för amerikansk cocker spaniel är 167 och den ble lägt till FCI databas 1993-05-17. Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «sporting».

Sjukvård hos amerikansk cocker spaniel: Den här hunderasen har ofta en PRA sjukdomar. Hundar som lider av detta sjukdomar är ofta blinda. PRA är en grupp av genetiska sjukdomar som ofta förekommer på vissa raser. Katarakt är en sjukdomar som ofta drabbas amerikansk cocker spaniel. Detta är en sjukdomar i ögat. Den här sjukdom crystallizes ögonlinsen i varierande grad. øreinfeksjon är regelbundna hos Amerikansk cocker spaniel. Problem med huden är regelbundna hos hunderasen. Hunderasen har oroväckande mycket epilepsi. De kan ha glaukom. Många har problem med ögonen. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdomar med denna hundra Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens anatomi: Amerikansk cocker spaniel är en lilla hundra. Manliga hundar är så hög som 36 til 38 cm høy. Honor är så hög som 33 til 36 cm høy. Manliga hundar är så tung som 7 til 14 kilogram. Honor väger 7 til 14 kilogram. Hunden har sensationella store hengende öron. Benen är vanligtvis relativt kort. Amerikansk cocker spaniel har en relativt gemensamma kroppsbyggnad. Halen är kort och hängande. Näsa är relativt kort. Pälsen på amerikansk cocker spaniel är långhårig.

Andra fakta om hunden: Beräknat livet för en amerikansk cocker spaniel är 12 till 15 år. Valpar är från 1 till 7 valper. Hunderasen är eftersökt och enkel å hitta till salu. Amerikansk cocker spaniel kallas ibland Cocker Spaniel. Engelska ras namn på hunden är American Cocker Spaniel.

Amerikansk cocker spaniel foto

Amerikansk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel Amerikansk cocker spaniel

Lika raser

Här är några andra raser viss du gillade amerikansk cocker spaniel:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Mops
Mops

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!