American Foxhound

American Foxhound

American Foxhound är en mästerligt jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . Sporhundar har utmärkta lukt känsla.

American Foxhound har sitt ursprung från Förenta staterna.

Denna hundrasen har medium intelligens till andra raser.

American Foxhound skjul medium. Den kräver liten pelsstell.

American Foxhound bäst lämpade för erfarna, kan det vara svårt utbildning. Hunderasen är mer känslig till många andra raser. Dessa hundar har massor av energi. Hunderasen kräver en mängd av hållbar utbildning.

Hundarna är vanligtvis vänleg mot främmande folk. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel.

American Foxhound klassifisering: American Foxhound är inklusive i katalog til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». International Federation of Kennel Klubbar symbol för american foxhound är 303 och den ble lägt till FCI databas 1979-11-02. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sporhundar».

Hälsa hos american foxhound: Tyvärr kan en viss del få hälsoproblem.

Hundens utseende: American Foxhound är en stor hundras. Manliga hundar är så hög som 56 til 64 centimeter høy. Tisper är så hög som 53 til 61 centimeter høy. Manliga hundar är så tung som 32 til 34 kg hos vuxna hundar. Tisper är så tung som 29 til 32 kg hos vuxna hundar. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis passform lång. American Foxhound har en passform gemensamma byggd kropp. Halen är kort och högt bärande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på american foxhound är kort.

Olika fakta om hunden: Den beräknade livet för en american foxhound är 10 till 12 år. Valpar är från 5 till 7 valper. Hunden är vanligtvis inte svårt å hitta i klassificerade annonser.

American Foxhound foto

American Foxhound American Foxhound American Foxhound American Foxhound

Lika raser

Här kommer du att se en förteckning över raser liknande american foxhound:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Breton
Breton

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!