American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier

American Pit Bull Terrier är en utmärkt vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

American Pit Bull Terrier har använts som kamphund. Hundkamparanvänds för underhållning och innehåll, och kan generera inkomster för de berörda. Det är förbudet mot striderna hundar i de flesta länder i världen.

American Pit Bull Terrier har sitt ursprung från Förenta staterna.

American Pit Bull Terrier är en väldigt klok hund. Mental stimulans är viktigt för välfärd.

American Pit Bull Terrier är inte omfattande utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund. American Pit Bull Terrier är en känslig hund och det är därför lätt lydnad utbildning. Dessa hundar har medium med energi och överskott till andra raser.

Hundarna är i allmänhet väldigt behaglig och inte alls aggressiv eller reserverad mot okända personer. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Hundar av denna hund har en stark tendens att nippe

Den skäller relativt liten. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. Detta är mycket lekfull hund. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. Hundar av denna hund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma.

Godkända kennelklubbar: United Kennel Club klassificera hunderasen som «terrier».

Hälsa hos american pit bull terrier: Tyvärr kan en viss del få betydande hälsoproblem.

Hundens struktur: American Pit Bull Terrier är en mellan stora hund. Män är så hög som 41 til 61 centimeter høy. Honor är så hög som 36 til 61 centimeter høy. Män är så tung som 16 til 29 kg hos vuxna hundar. Honor är så tung som 14 til 27 kg hos vuxna hundar. Hunden har stora halv porträtt öron. Benen är vanligtvis normalt lång. American Pit Bull Terrier har en muskelhund byggd kropp. Halen är kort och hängande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på american pit bull terrier är kort.

Olika fakta om hunden: Den beräknade livet för en american pit bull terrier är 11 till 12 år. Valpar är från 5 till 10 valper. Hunderasen är ganska populär och enkel å snoka upp till salu. Denna hund kallas även American Pitbull, Pitbull Terrier. American hunderaser namn på hunden är American Pit Bull Terrier.

American Pit Bull Terrier foto

American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier American Pit Bull Terrier

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Australian Shepherd
Australian Shepherd

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!