American Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terrier

American Staffordshire Terrier är en utmärkta vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

American Staffordshire Terrier har använts som kamphund. Hundkampar är ett blod sport där hundar är upp till kamp, ofta med döden. Hundkampar är olagliga i de flesta ställen i världen.

American Staffordshire Terrier kommer från Förenta staterna.

American Staffordshire Terrier skjul medium. Den kräver liten stell av pelsen.

Rasen kräver mycket av utbildning.

Hundarna är i allmänhet enormt velgjørende och inte alls aggressiv eller reserverad mot främmande folk. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn.

American Staffordshire Terrier och kennelklubbar: American Staffordshire Terrier är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «bull-type terrier» (3.3) i grupp «terriere». F.C.I. symbol för american staffordshire terrier är 286 och den ble lägt till FCI databas 1996-09-03. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «terriere». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «terrier».

Hälsoproblem hos american staffordshire terrier: American Staffordshire Terrier är en renraset hund som är plågas av hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

American Staffordshire Terrier form: American Staffordshire Terrier är en stor renraset hund. Pojkar är så hög som 43 til 48 cm høy. Flickor är så hög som 41 til 46 cm høy. Pojkar väger 26 til 30 kg. Flickor väger 26 til 30 kg. American staffordshire terrier har stora stående öron. Benen är typiskt normalt lång. American Staffordshire Terrier har en muskelhund byggnad. Halen är kort och hängande. Näsa är passform kort. Pälsen på american staffordshire terrier är kort.

Andra information om american staffordshire terrier: Väntat ålder för en american staffordshire terrier är 9 till 15 år. Antalet valpar som är födda är från 5 till 10 valper. Rasen är passform attraktiv och lätt å upptäcka till salu. American Staffordshire Terrier kallas även Am Staff, Staffie. Den engelska smeknamn på american staffordshire terrier är American Staffordshire Terrier.

American Staffordshire Terrier bilder

American Staffordshire Terrier American Staffordshire Terrier American Staffordshire Terrier American Staffordshire Terrier American Staffordshire Terrier American Staffordshire Terrier

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp en förteckning över hundraser med samma användning som american staffordshire terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Miniature Schnauzer
Miniature Schnauzer

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!