Australian Shepherd

Australian Shepherd

Australian Shepherd är en utmärkta gjeterhund. Vallhundar har utbildats att lyda verbala kommandon samt larm och kropp.

Australian Shepherd är en utmärkta vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Australian Shepherd skapas i Förenta staterna.

Australian Shepherd är en av raser med den högsta IQ. Om en sådan hund inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

Australian Shepherd skjul normal. Den kräver liten pelsstell.

Australian Shepherd är väldigt lätt att lära och inte problem utbildning. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Australian Shepherd är en väldigt känslig hund och noggrant planerad dressyr hund är väsentlig. Dessa hundar har massor av energi. Hunderasen kräver omfattande av hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okända personer. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner.

Australian Shepherd gruppering: Australian Shepherd är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». F.C.I. märkning för australian shepherd är 342 och den ble lägt till FCI databas 2009-03-26. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «herding».

Hälsoproblem hos australian shepherd: Tyvärr kan många få nedsatt hälsa. Katarakt är en sjukdomar som ofta drabbas australian shepherd. Detta är en sjukdomar i ögat. Den här sjukdom crystallizes ögonlinsen i varierande grad. Många har problem med ögonen. I många fall är registrerade med detta dövhet hund.

Hundens form: Australian Shepherd är en medium hund. Pojkar är så hög som 51 til 58 cm høy. Flickor är så hög som 46 til 53 cm høy. Pojkar är så tung som 23 til 29 kg hos vuxna hundar. Flickor väger 18 til 25 kg hos vuxna hundar. Hunden har stora semi-hängande öron. Benen är typiskt normalt lång. Australian Shepherd har en ganska gemensamma byggd kropp. Halen är kort och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på australian shepherd är halvlång.

Olika fakta om hunden: Den beräknade livet för en australian shepherd är 12 till 15 år. Valpar är från 6 till 9 valper. Hunderasen är eftersökt och enkel å upptäcka till salu. Denna hund kallas även Aussie, Spanish Shepherd, Pastor Dog, New Mexican Shepherd, California Shepherd, Blues, Heelers. Smeknamn i engelska på hunden är Australian Shepherd.

Australian Shepherd foto

Australian Shepherd Australian Shepherd Australian Shepherd Australian Shepherd Australian Shepherd Australian Shepherd Australian Shepherd Australian Shepherd Australian Shepherd Australian Shepherd Australian Shepherd Australian Shepherd

Lika raser

Nedan har vi sätt upp ett litet urval raser som liknar australian shepherd:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Miniature Schnauzer
Miniature Schnauzer

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!