Bassethund

Bassethund

Bassethund är lämpliga som polishund. Rasehunden passa som bomb hundar och drog hundar inom polisen.

Bassethund är en grand jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . En sporhundar bistår jägare att spåra ändrats.

Dessa hundar är kända för att slagge gott.

Bassethund har sitt ursprung från Frankrike.

Bassethund är de minst smarta rashundar. Krav för mental stimulans är minimal i förhållande till rashundar som är mer smart.

Bassethund skjul väldigt mye. Rasehunden är därför inte det bästa valet för allergiker. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Bassethund är måttlig utmanande öka. Rasehunden är mer överkänslig i motsats till många andra rashundar. Dessa hundar har måttlig med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver måttlig idrott.

Hundarna är vanligtvis bekväm mot okända personer. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av måttlig grad. Bassethund trivs inte så bra i värmen. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De kan mycket väl vara hemma ensamma om de är vänner till den. De kan väl bo i en mindre lägenhet.

Klassificering: Bassethund är representerar i gruppering til FCI. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». FCI märkning för bassethund är 163 och den ble lägt till FCI databas 1989-04-27. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «hound». United Kennel Club klassificera rasehunden som «sporhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «hounds».

Sjukvård hos bassethund: Tyvärr kan en hel del få svag hälsa. øreinfeksjon är standard hos Bassethund. Ögonlock problem är inte ovanligt. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. De kan ha glaukom. Problem med ryggen är normalt.

Rashundens anatomi: Bassethund är en great fit rashund. Manliga hundar är så hög som 30 til 38 cm høy. Honor är så hög som 30 til 38 cm høy. Manliga hundar kan väga från 14 til 29 kg tung när den är full-växt. Honor väger 9 til 25 kg tung när den är full-växt. Rasehunden har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Rasehunden har mycket stora hengende öron. Bassethund har en ganska gemensamma anatomi. Halen är kort och hängande. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på bassethund är kort.

Extra info om rasehunden: Prognoser år att leva för en bassethund är 10 till 12 år. är från 6 till 15 valper. Rasehunden är älskade och lätt å hitta på bönder.

Bassethund bilder

Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund Bassethund

Närstående rashundar

Här är ett litet urval rashundar liknande bassethund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Maltese
Maltese

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!