Berner sennenhund

Berner sennenhund

Berner sennenhund ursprungligen från Schweiz.

Denna rashunden har normal intelligens i motsats till andra rashundar.

Berner sennenhund skjul normal. Dessa djur kräver en god del pleie av pelsen.

Berner sennenhund är inte komplicerade öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund. Rasehunden är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra rashundar. Dessa djur är inte det mest energiska hund i världen. Rasehunden kräver normal idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okända personer. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Hundar har inte riktigt uttalad rovdjur instinkter.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad. Berner sennenhund passar inte i varma klimat. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Godkända kennelklubbar: Berner sennenhund är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «sennenhundar» (2.3) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». Fédération Cynologique Internationale märkning för berner sennenhund är 45 och den ble lägt till FCI databas 2003-03-25. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «working».

Hälsa hos berner sennenhund: Tyvärr kan inga hundar få betydande hälsoproblem. Berner sennenhund är en hund som kämpa hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en av de mest studerade veterinära förhållandena på hund. Ögonlock problem är inte ovanligt. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens struktur: Berner sennenhund är en enorm hund. Män är så hög som 61 til 71 centimeter høy. Honor är så hög som 58 til 69 centimeter høy. Män kan väga från 39 til 50 kg tung när den är full-växt. Honor är så tung som 36 til 48 kg tung när den är full-växt. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Berner sennenhund har en massiva anatomi. Halen är av normal längd och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på berner sennenhund är långhårig.

Extra info om rasehunden: Prognoser år att leva för en berner sennenhund är 6 till 8 år. är från 1 till 14 valper. Rasehunden är ganska populär och lätt å snoka upp marknaden. Denna hund kallas även Berner Sennenhund. American hunderaser namn på rasehunden är Bernese Mountain Dog.

Berner sennenhund bilder

Berner sennenhund Berner sennenhund Berner sennenhund Berner sennenhund Berner sennenhund Berner sennenhund Berner sennenhund Berner sennenhund Berner sennenhund

Närstående rashundar

Listan nedan visar ett litet urval rashundar med samma egenskap som berner sennenhund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Rottweiler
Rottweiler

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!