Bichon Frise

Bichon Frise

Bichon Frise är typiska sällskapshundar.

Bichon Frise skapas i Belgien.

Bichon Frise är en enormt oppvakt renraset hund. Mental stimulans är ett måste för välfärd.

Hunderasen är hypoallergenisk. När vi säger att en hund är allergi-vänlig och allergivänliga innebär avsikt att det aldrig kommer att ge en allergisk reaktion bland allergi, utan helt enkelt att man kan förvänta sig en mildare Reaktion än andra hundar. En positiv sak med bichon frise är att integre skjul. Hundrasen kräver normal med pelsstell.

Bichon Frise är inte avancerade utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna renraset hund. Hunderasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra raser. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver relativt liten hållbar utbildning.

Hundarna är i allmänhet enormt velgjørende och inte alls aggressiv eller reserverad mot främmande folk. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Hundar har inte riktigt uttalad rovdjur instinkter.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Detta är mycket lekfull hund. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. Hundar av denna renraset hund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

Bichon Frise och kennelklubbar: Bichon Frise är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «bichon och närstående raser» (9.1) i grupp «Sällskapshundar». F.C.I. symbol för bichon frise är 215 och den ble lägt till FCI databas 1972-01-10. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «non-sporting».

Hälsoproblem hos bichon frise: Tyvärr kan många få hälsoproblem. Katarakt är en sjukdomar som ofta drabbas bichon frise. Detta är en sjukdomar i ögat. Den här sjukdom crystallizes ögonlinsen i varierande grad. öroninfektioner är regelbundna hos Bichon Frise. Hudstörningar är regelbundna hos hunderasen. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens form: Bichon Frise är en små renraset hund. Pojkar är så hög som 23 til 30 cm høy. Flickor är så hög som 23 til 28 cm høy. Pojkar är så tung som 3 til 5 kg hos vuxna hundar. Flickor väger 3 til 5 kg hos vuxna hundar. Hunden har stora hengende öron. Benen är typiskt passform kort. Bichon Frise har en passform gemensamma byggd kropp. Halen är kort och hängande. Näsa är passform kort. Pälsen på bichon frise är långhårig och sjeggete i ansiktet.

Olika fakta om hunden: Den beräknade livet för en bichon frise är 15 till 19 år. Valpar är från 1 till 6 valper. Hunderasen är eftersökt och enkel å upptäcka djuret annonser. Bichon Frise kallas även Bichon ā poil frisé. Den engelska smeknamn på hunden är Bichon Frise.

Bichon Frise foto

Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise Bichon Frise

Lika raser

Nedan har vi sätt upp en förteckning över raser med samma användning som bichon frise:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Alaskan Malamute
Alaskan Malamute

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!