Black and Tan Coonhound

Black and Tan Coonhound

Black and Tan Coonhound är lämpliga som polishund. Detta är uppföljningsdokumentet hundar som kan vara till nytta för polisen att spåra föremål och människor.

Black and Tan Coonhound är en utmärkt jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . Sporhundar har utmärkta lukt känsla.

Dessa hundar är kända för att sikle riklig mycket.

Black and Tan Coonhound har sitt ursprung från Förenta staterna.

En positiv sak med black and tan coonhound är att integre skjul. Hundrasen kräver medium med pelsstell.

Black and Tan Coonhound bäst lämpade för erfarna, kan det vara omfattande utbildning. Hunderasen är varken mer eller mindre ömtålig enn många andra raser. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Hunderasen kräver medium trim.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan gäster. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden. Hundar av denna ras har en stark tendens att nippe

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Disse hundraser vill skriker högt. Stamfaren vargen hyler också, så det är kanske inte så konstigt. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel. De kan mycket väl vara hemma ensamma om de är vänner till den.

Gruppering av black and tan coonhound: Black and Tan Coonhound är inklusive i katalog til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». Fédération Cynologique Internationale ID för black and tan coonhound är 300 och den ble lägt till FCI databas 1991-01-30. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sporhundar».

Hälsa hos black and tan coonhound: Black and Tan Coonhound är en ras som drabbas av hoftedyslepsi. Det är hoftedyslepsi som är den vanligaste orsaken till artrit i höfterna med hundar.

Hundens struktur: Black and Tan Coonhound är en större ras. Män är så hög som 64 til 69 centimeter høy. Honor är så hög som 58 til 64 centimeter høy. Män är så tung som 23 til 34 kilogram. Honor är så tung som 23 til 34 kilogram. Hunden har jättestora hengende öron. Benen är vanligtvis snarare lång. Black and Tan Coonhound har en snarare gemensamma kroppsbyggnad. Halen är kort och hängande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på black and tan coonhound är kort.

Andra fakta om hunden: Beräknat livet för en black and tan coonhound är 10 till 12 år. Valpar är från 7 till 8 valper. Hunden är vanligtvis inte omfattande å snoka upp till salu. Denna har även andra namn: American Black and Tan Coonhound. Engelska ras namn på hunden är Black and Tan Coonhound.

Black and Tan Coonhound foto

Black and Tan Coonhound Black and Tan Coonhound

Lika raser

Listan nedan visar valda raser som har relationer till black and tan coonhound:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Airedale Terrier
Airedale Terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!