Black Russian Terrier

Black Russian Terrier

Black Russian Terrier är spetshundar. Spetshundar eller spets hundar raser som har inträffat i det norra halvklotet.

Black Russian Terrier är en erkända vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Black Russian Terrier skapas i Ryssland.

Black Russian Terrier är en väldigt smart hundra. Mental stimulans är oumbärlig för välfärd.

En positiv sak med black russian terrier är att integre skjul. Hundrasen kräver normal med pelsstell.

Black Russian Terrier är inte problem utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Black Russian Terrier är en känslig hund och det är därför lätt dressyr hund. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver normal hållbar utbildning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden. Hundar av denna hundra har en stark tendens att bite i lekesammenheng

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Klassificering: Black Russian Terrier är engagerade i katalog til FCI. De placeras i «pinscher- och schnauzer hundar» (2.1) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». FCI märkning för black russian terrier är 327 och den ble lägt till FCI databas 1983-09-29. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «working».

Sjukvård hos black russian terrier: Tyvärr kan många få hälsoproblem.

Hundens anatomi: Black Russian Terrier är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 64 til 74 cm høy. Honor är så hög som 64 til 71 cm høy. Manliga hundar är så tung som 36 til 65 kg hos vuxna hundar. Honor väger 36 til 65 kg hos vuxna hundar. Hunden har stora semi-porträtt öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Black Russian Terrier har en muskelhund byggd kropp. Halen är kort och högt bärande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på black russian terrier är strävhåriga.

Olika fakta om hunden: Den beräknade livet för en black russian terrier är 10 till 11 år. Valpar är från 6 till 12 valper. Hunden kan bli problem å hitta ads. Denna hundra kallas även Black Terrier, Tchiorny Terrier. Engelska ras namn på hunden är Black Russian Terrier.

Black Russian Terrier foto

Black Russian Terrier Black Russian Terrier Black Russian Terrier

Lika raser

Här är ett litet urval raser viss du gillade black russian terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Schnauzer
Schnauzer

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!