Blodhund

Blodhund

Blodhund är lämpliga som polishund. Detta är uppföljningsdokumentet hundar som kan vara till nytta för polisen att spåra föremål och människor.

Blodhund är en briljant jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . En sporhundar bistår jägare att spåra ändrats.

Dessa hundar är kända för att slagge mycket.

Blodhund har sitt ursprung från Belgien.

Blodhund är en av minst smarta rashundar. Hundar med låg IQ har typiskt problem med inlärning.

Blodhund skjul måttlig. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Blodhund bäst lämpade för erfarna, kan det vara utmanande öka. Rasehunden är mer ömtålig i motsats till många andra rashundar. Dessa hundar har måttlig med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver måttlig trim.

Hundarna är i allmänhet mycket velgjørende och inte alls aggressiv eller reserverad mot utomstående. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta rasehunden.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Disse raser kommer i allmänhet skriker högt. Stamfaren vargen hyler också, så det är kanske inte så konstigt. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel. De kan mycket väl vara hemma ensamma om de är vänner till den.

Blodhund och kennelklubbar: Blodhund är representerar i gruppering til F.C.I.. De placeras i «spårhundar» (6.1) i grupp «drivande hundar, samt sök- och spårhundar». F.C.I. ID för blodhund är 84 och den ble lägt till FCI databas 2001-03-13. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «hound». United Kennel Club klassificera rasehunden som «sporhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «hounds».

Hälsoproblem hos blodhund: Tyvärr kan en hel del få hälsoproblem. Blodhund är en renraset hund som är plågat av hoftedyslepsi. Bland de större rashundar är tyvärr hoftedyslepsi en typisk sjukdom. Ögonlock problem är inte ovanligt. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred.

Rashundens form: Blodhund är en större renraset hund. Pojkar är så hög som 64 til 69 cm høy. Flickor är så hög som 58 til 64 cm høy. Pojkar kan väga från 41 til 45 kilogram. Flickor väger 36 til 45 kilogram. Rasehunden har mycket stora hengende öron. Benen är typiskt ungefär lång. Blodhund har en massiva kroppsbyggnad. Halen är av måttlig längd och hängande. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på blodhund är kort.

Andra info om rasehunden: Beräknat år att leva för en blodhund är 10 till 12 år. är från 8 till 15 valper. Rasehunden är ungefär älskade och lätt å upptäcka på bönder. Andra benämningar på rasehunden er Chien de Saint-Hubert. Den engelska smeknamn på rasehunden är Bloodhound.

Blodhund bilder

Blodhund Blodhund Blodhund Blodhund Blodhund Blodhund Blodhund Blodhund Blodhund Blodhund Blodhund

Närstående rashundar

Nedan har vi sätt upp en lista rashundar med samma användning som blodhund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Airedale Terrier
Airedale Terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!