Border Terrier

Border Terrier

Border Terrier är en mästerligt jakthund. Jaktterriere som border terrier används till jakt över stora delar av världen. De bistår jegeren genom att leta upp den och sedan fånga och döda utbyts.

Border Terrier ursprungligen från Storbritannien.

Border Terrier är några av de rashundar med den högsta intelligens. Om en sådan hundras inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

En positiv sak med border terrier är att integre skjul. Hundrasen kräver normal med pleie av pelsen.

Border Terrier är inte svårt öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundras. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver relativt anspråkslös utbildning.

Hundarna är vanligtvis vänleg mot gäster. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta rasehunden. Hundar av denna hundras har en stark tendens att leke-bite

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund.

Border Terrier klassifisering: Border Terrier är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «stora och mellanstora terrier» (3.1) i grupp «terriere». International Federation of Kennel Klubbar ID för border terrier är 10 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «terriere». United Kennel Club klassificera rasehunden som «terrier». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «terrier».

Hälsa hos border terrier: Tyvärr kan inga hundar få hälsoproblem. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdom med denna hundras

Rashundens utseende: Border Terrier är en 0 hundras. Manliga hundar är så hög som 33 til 41 centimeter høy. Tisper är så hög som 33 til 41 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 6 til 7 kg. Tisper är så tung som 5 til 7 kg. Rasehunden har stora halvvägs ständiga öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Border Terrier har en snarare gemensamma byggnad. Halen är riklig kort och hängande. Näsa är snarare kort. Pälsen på border terrier är strävhåriga.

Andra info om rasehunden: Rasehunden är snarare populär och lätt å hitta i klassificerade annonser.

Border Terrier bilder

Border Terrier Border Terrier Border Terrier Border Terrier Border Terrier Border Terrier Border Terrier

Närstående rashundar

Här kommer du att se valda rashundar liknande border terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Yorkshire Terrier
Yorkshire Terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!