Borzoi

Borzoi

Borzoi är en grand jakthund. En vinthund är väldigt snabbt och har bra syn till andra .

Borzoi skapas i Ryssland.

Borzoi är de åtminstone intelligenta raser. Krav för mental stimulans är minimal i förhållande till raser som är mer smart.

Borzoi skjul normal. Hundrasen kräver normal med pelsstell.

Borzoi bäst lämpade för erfarna, kan det vara utmanande utbildning. Hunderasen är varken mer eller mindre ömtålig enn många andra raser. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver full av av trim.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan främling. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad. Kan leva i kallt klimat.

Klassificering: Borzoi är engagerade i katalog til FCI. De placeras i «långhåriga vinthundar» (10.1) i grupp «vinthundar». FCI märk för borzoi är 193 och den ble lägt till FCI databas 2006-10-25. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vinthundar och paria hundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «hounds».

Sjukvård hos borzoi: Tyvärr kan många få svag hälsa. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det är ett livshotande tillstånd där tarmen roterar om sig själv.

Hundens anatomi: Borzoi är en större rashund. Manliga hundar är så hög som 66 til 71 cm høy. Honor är så hög som 61 til 66 cm høy. Manliga hundar är så tung som 34 til 50 kilogram. Honor väger 27 til 45 kilogram. Hunden har små hengende öron. Benen är vanligtvis väldigt lång. Borzoi har en smal kroppsbyggnad. Halen är av normal längd och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på borzoi är långhårig.

Andra fakta om hunden: Beräknat livet för en borzoi är 10 till 12 år. Valpar är från 5 till 7 valper. Hunderasen är relativt eftersökt och enkel å hitta på bönder. Borzoi kallas ibland Russian hunting sighthound, Russkaya Psovaya Borzaya, Barsoi, Barzaïa, Barzoi, Russischer Windhund, Lebrel Ruso. Engelska namn på hunden är Borzoi.

Borzoi foto

Borzoi Borzoi Borzoi Borzoi Borzoi Borzoi

Lika raser

Här är några andra raser liknande borzoi:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Breton
Breton

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!