Boston Terrier

Boston Terrier

Boston Terrier är typiska sällskapshundar.

Boston Terrier har använts som kamphund. Hundkamparanvänds för underhållning och innehåll, och kan generera inkomster för de berörda. Det är förbudet mot striderna hundar i de flesta länder i världen.

Boston Terrier har sitt ursprung från Förenta staterna.

Boston Terrier är en enormt intelligent hundra. Mental stimulans är nödvändig för välfärd.

Boston Terrier skjul medium. Den kräver liten pelsstell.

Boston Terrier är inte komplexa utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundra. Boston Terrier är en enormt känslig hund och noggrant planerad lydnad utbildning är nödvändig. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Hunderasen kräver relativt liten hållbar utbildning.

Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av medium grad. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel. hunderasen kan ofta vara hemma ensam utan problem. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

Klustring: Boston Terrier är inklusive i katalog til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «dvärghundar av molossertyp» (9.11) i grupp «Sällskapshundar». International Federation of Kennel Klubbar symbol för boston terrier är 140 och den ble lägt till FCI databas 1995-02-02. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «non-sporting».

Hälsa hos boston terrier: Tyvärr kan en viss del få försvagad hälsa. Katarakt är en sjukdomar som ofta drabbas boston terrier. Detta är en sjukdomar i ögat. Den här sjukdom crystallizes ögonlinsen i varierande grad. Ögonlock problem är inte ovanligt. Många har problem med ögonen. Hetslag inträffa oftare än i andra raser. Problem med andningsorganen kan uppstå.

Hundens utseende: Boston Terrier är en små hundra. Manliga hundar är så hög som 38 til 43 centimeter høy. Tisper är så hög som 38 til 43 centimeter høy. Manliga hundar är så tung som 5 til 11 kg hos vuxna hundar. Tisper är så tung som 5 til 11 kg hos vuxna hundar. Hunden har stora står upp öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Boston Terrier har en passform gemensamma byggd kropp. Dens näsa är enormt kort. Pälsen på boston terrier är kort.

Olika fakta om hunden: Hunderasen är populär och enkel å hitta till salu.

Boston Terrier foto

Boston Terrier Boston Terrier Boston Terrier Boston Terrier Boston Terrier

Lika raser

Här kommer du att se en förteckning över raser ungefär med boston terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Amerikansk cocker spaniel
Amerikansk cocker spaniel

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!