Boxer

Boxer

Boxer är lämpliga som polishund. Dessa hundar är lämpliga för polisens uppgifter att gå vidare för att säkerställa den allmänna ordningen. De skyddar befäl och fungerar avskräckande.

Boxer är en stor vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Boxer har använts som kamphund. Hundkampar är ett blod sport där hundar är upp till kamp, ofta med döden. Det är förbudet mot striderna hundar i de flesta länder i världen.

Dessa hundar är kända för att sikle mycket.

Boxer var föds upp i Tyskland.

Boxer är en väldigt intelligent hundras. Mental stimulans är viktigt för välfärd.

Boxer skjul genomsnittlig. Den kräver liten stell av pelsen.

Boxer är inte problemfyllt att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundras. Boxer är en överkänslig hund och det är därför lätt utbildning och lydnad. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasen kräver mycket av idrott.

Hundarna är vanligtvis vänleg mot främling. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Hundar av denna hundras har en stark tendens att tygge på alt den kommer over

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Boxer passar inte i varma klimat. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. Detta är mycket lekfull hund.

Boxer klassifisering: Boxer är medgav i databasen til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». International Federation of Kennel Klubbar märk för boxer är 144 och den ble lägt till FCI databas 2008-04-01. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «working».

Hälsa hos boxer: Tyvärr kan en betydande del få hälsoproblem. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Hjertefeil och hjärta är en frekvent pest med denna hundras Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Boxer utseende: Boxer är en lite högt hundras. Manliga hundar är så hög som 58 til 64 centimeter høy. Tisper är så hög som 53 til 58 centimeter høy. Manliga hundar väger 27 til 32 kg tung när den är full-växt. Tisper är så tung som 25 til 29 kg tung när den är full-växt. Boxer har stora står upp öron. Benen är vanligtvis relativt lång. Boxer har en muskelhund anatomi. Halen är väldigt kort och hängande. Dens näsa är väldigt kort. Pälsen på boxer är kort.

Extra information om boxer: Prognoser ålder för en boxer är 11 till 14 år. Antalet valpar som är födda är från 2 till 10 valper. Rasen är populära och lätt å hitta i försäljningen annonser. Boxer kallas ibland German Boxer, Deutscher Boxer. Engelska benämningen på boxer är Boxer.

Boxer bilder

Boxer Boxer Boxer Boxer Boxer Boxer Boxer Boxer Boxer Boxer

Liknande hundraser

Här kommer du att se några andra hundraser liknande boxer:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Cairn Terrier
Cairn Terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!