Bullterrier

Bullterrier

Bullterrier har använts som kamphund. Historiker antar att hunden striderna har funnits i nästan 15.000 år, sedan början av tämjande av hund. Hundkampar är olagliga i de flesta ställen i världen.

Bullterrier har sitt ursprung från England.

Bullterrier är en riklig smart hundra. Mental stimulans är oumbärlig för välfärd.

Bullterrier skjul måttlig. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Bullterrier är riklig lätt att lära och inte utmanande öka. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Bullterrier är en riklig ömtålig hund och noggrant planerad då utbildning är oumbärlig. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver mycket av trim.

Hundarna är vanligtvis mild mot gäster. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta rasehunden. Hundar av denna hundra har en stark tendens att nippe med munnen i lek

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel. De kan mycket väl vara hemma ensamma om de är vänner till den.

Klassificering: Bullterrier är representerar i gruppering til FCI. De placeras i «bull-type terrier» (3.3) i grupp «terriere». FCI ID för bullterrier är 11 och den ble lägt till FCI databas 2008-11-04. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «terriere». United Kennel Club klassificera rasehunden som «terrier». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «terrier».

Sjukvård hos bullterrier: Tyvärr kan en hel del få hälsoproblem. Problem med huden är standard hos rasehunden. I många fall är registrerade med detta dövhet hundra. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens anatomi: Bullterrier är en great fit hundra. Manliga hundar är så hög som 51 til 61 cm høy. Honor är så hög som 51 til 61 cm høy. Manliga hundar kan väga från 20 til 36 kilogram. Honor väger 20 til 36 kilogram. Rasehunden har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Rasehunden har stora stående öron. Benen är vanligtvis snarare kort. Bullterrier har en muskelhund kroppsbyggnad. Halen är kort och hängande. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på bullterrier är kort.

Andra info om rasehunden: Beräknat år att leva för en bullterrier är 10 till 12 år. är från 1 till 9 valper. Rasehunden är vanligtvis inte utmanande å hitta på bönder. Denna har även andra namn: Standard Bull Terrier, English Standard Bull Terrier. Engelska ras namn på rasehunden är Bull Terrier.

Bullterrier bilder

Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier Bullterrier

Närstående rashundar

Här är valda rashundar viss du gillade bullterrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Engelsk bulldogg
Engelsk bulldogg

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!