Engelsk bulldogg

Engelsk bulldogg

Engelsk bulldogg är en prima vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Engelsk bulldogg har sitt ursprung från England.

Engelsk bulldogg är mellan åtminstone intelligenta raser. En lägre intelligens kräver mindre mental lydnad utbildning.

Engelsk bulldogg skjul medium. Den kräver liten pelsstell.

Engelsk bulldogg är medium komplicerade utbildning. Dessa hundar har liten energi till andra raser. Om du vill ha en aktiv turkamerat NOK är inte detta är det bästa alternativet. Hunderasen kräver medium fysisk träning.

Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av medium grad. Engelsk bulldogg passar inte i varma klimat. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

Godkända kennelklubbar: Engelsk bulldogg är inklusive i katalog til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». Fédération Cynologique Internationale märk för engelsk bulldogg är 149 och den ble lägt till FCI databas 2004-03-24. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «non-sporting».

Hälsa hos engelsk bulldogg: Tyvärr kan en viss del få betydande hälsoproblem. Hudrelaterte problem är utbrett hos hunderasen. Ögonlock problem är inte ovanligt. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdomar med denna hund Hetslag inträffa oftare än i andra raser. Problem med andningsorganen kan uppstå. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens struktur: Engelsk bulldogg är en mellan stora hund. Män är så hög som 30 til 41 centimeter høy. Honor är så hög som 30 til 41 centimeter høy. Män är så tung som 24 til 25 kg tunga. Honor är så tung som 22 til 23 kg tunga. Hunderasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis relativt kort. Engelsk bulldogg har en muskelhund byggnad. Dens näsa är väldigt kort. Pälsen på engelsk bulldogg är kort.

Mer fakta om hunden: Förväntat livet för en engelsk bulldogg är 7 till 9 år. Valpar är från 4 till 5 valper. Priset på en engelsk bulldogg hund är 21000 kroner. Hund till salu kan ha olika priser på olika platser, på grund. efterfrågan på marknaden. Hunderasen är populär och enkel å snoka upp marknaden. Engelsk bulldogg kallas ibland English Bulldog, British Bulldog. American hunderaser namn på hunden är Bulldog.

Engelsk bulldogg foto

Engelsk bulldogg Engelsk bulldogg Engelsk bulldogg

Lika raser

Listan nedan visar några andra raser med samma egenskap som engelsk bulldogg:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Grand danois
Grand danois

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!