Chesapeake Bay Retriever

Chesapeake Bay Retriever

Chesapeake Bay Retriever är en enastående jakthund. Retrivere kallas apporterande hundar. De svarar också för verbala kommandon och hand signaler och ljud.

Chesapeake Bay Retriever är en enastående vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Chesapeake Bay Retriever skapas i Förenta staterna.

Chesapeake Bay Retriever är en våldsamt oppvakt renraset hund. Mental stimulans är ett måste för välfärd.

Chesapeake Bay Retriever skjul normal. Den kräver liten pelsstell.

Chesapeake Bay Retriever är inte knepig utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna renraset hund. Hunderasen är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra raser. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Hunderasen kräver mycket av idrott.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men typiskt bara av normal grad. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Chesapeake Bay Retriever och kennelklubbar: Chesapeake Bay Retriever är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «retrivere» (8.1) i grupp «apporterande hundar». F.C.I. id för chesapeake bay retriever är 263 och den ble lägt till FCI databas 1995-02-14. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «sporting».

Hälsoproblem hos chesapeake bay retriever: Tyvärr kan många få hälsoproblem. Chesapeake Bay Retriever är en renraset hund som lidande hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan förutom andra negativa effekter, till exempel sjukdomar i ryggen. Den här hunderasen har ofta en PRA sjukdomar. Hundar som lider av detta sjukdomar är ofta blinda. Progressiv retinal atropi försvagar bilateral degeneration av näthinnan. Katarakt är en sjukdomar som ofta drabbas chesapeake bay retriever. Detta är en sjukdomar i ögat. Den här sjukdom crystallizes ögonlinsen i varierande grad. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens form: Chesapeake Bay Retriever är en stor renraset hund. Pojkar är så hög som 58 til 66 cm høy. Flickor är så hög som 53 til 61 cm høy. Pojkar är så tung som 29 til 36 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 25 til 32 kg tung när den är full-växt. Hunden har stora hengende öron. Benen är typiskt normalt lång. Chesapeake Bay Retriever har en muskelhund anatomi. Halen är kort och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på chesapeake bay retriever är kort.

Extra fakta om hunden: Prognoser livet för en chesapeake bay retriever är 10 till 12 år. Hunderasen är eftersökt och enkel å upptäcka hund på marknaden.

Chesapeake Bay Retriever foto

Chesapeake Bay Retriever Chesapeake Bay Retriever Chesapeake Bay Retriever

Lika raser

Nedan har vi sätt upp utvalda raser med samma användning som chesapeake bay retriever:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pyreneerhund
Pyreneerhund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!