Chihuahua

Chihuahua

Chihuahua är typiska sällskapshundar.

Chihuahua har sitt ursprung från Mexiko.

Denna rashunden har måttlig IQ i motsats till andra rashundar.

Chihuahua skjul måttlig. Hundrasen kräver måttlig med pleie av pelsen.

Chihuahua är måttlig problem öka. Chihuahua är en väldigt känslig hund och noggrant planerad då utbildning är obligatorisk. Dessa hundar har måttlig med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver relativt anspråkslös utbildning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Har nästan inga negativa rovdjur instinkt.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Dessa hundar tål kyla integreras så bra. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. Hundar av denna rashund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. De kan väl bo i en mindre lägenhet.

Klassificering: Chihuahua är representerar i gruppering til FCI. De placeras i «chihuahuor» (9.6) i grupp «Sällskapshundar». FCI märk för chihuahua är 218 och den ble lägt till FCI databas 2004-03-24. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «toy». United Kennel Club klassificera rasehunden som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «toy».

Sjukvård hos chihuahua: Tyvärr kan en hel del få svag hälsa. Många har problem med ögonen. Problem med tänder och tand köttet är normalt. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdom med denna rashund De kan få luxating Patella, en sjukdom som drabbar knäna. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens anatomi: Chihuahua är en rashund. Manliga hundar är så hög som 15 til 23 cm høy. Honor är så hög som 15 til 23 cm høy. Manliga hundar kan väga från 1 til 3 kg. Honor väger 1 til 3 kg. Rasehunden har stora stående öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Chihuahua har en lätt byggnad. Halen är av måttlig längd och hängande. Näsa är relativt kort. Pälsen på chihuahua är halvlång.

Andra info om rasehunden: Väntat år att leva för en chihuahua är 15 till 18 år. Rasehunden är älskade och lätt å hitta till salu. Chihuahua kallas ibland Chihuahueño, Smooth-haired Chihuahua, Long-haired Chihuahua, Chiwawa. Engelska namn på rasehunden är Chihuahua.

Chihuahua bilder

Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua Chihuahua

Närstående rashundar

Här är några andra rashundar liknande chihuahua:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Alaskan Malamute
Alaskan Malamute

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!