Chow Chow

Chow Chow

Chow Chow är spetshundar. Spetshundar kallat även för spets.

Chow Chow är en utmärkt vakthund. Det kan angripa inkräktare och försvara ägaren och hans intressen.

Chow Chow ursprungligen från Kina.

Chow Chow är mellan minst smarta rashundar. En lägre intelligens kräver mindre mental dressyr.

Chow Chow skjul normal. Hundrasen kräver normal med pleie av pelsen.

Chow Chow bäst lämpade för erfarna, kan det vara omfattande öka. Rasehunden är mer känslig i motsats till många andra rashundar. Dessa djur är inte det mest energiska hund i världen. Rasehunden kräver normal hållbar utbildning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Dessa hundar har inga irriterande tendenser att läppja eller bita i spelet, inte tugga på saker, och låt vanligtvis skor och vara i fred.

Dessa hundar skäller mycket anspråkslös. Chow Chow trivs inte så bra i värmen. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. Detta är en av de mindre lekfulla rashundar. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. rasehunden kan ofta vara hemma ensam utan problem.

Gruppering av chow chow: Chow Chow är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «asiatiska spetsar och närstående raser» (5.5) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». Fédération Cynologique Internationale märkning för chow chow är 205 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «nordliga raser». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «non-sporting».

Hälsa hos chow chow: Tyvärr kan inga hundar få ohälsosamma. Chow Chow är en ras som drabbas av hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en av de mest studerade veterinära förhållandena på hund. Hudstörningar är vanliga hos rasehunden. Ögonlock problem är inte ovanligt.

Rashundens struktur: Chow Chow är en stor ras. Män är så hög som 46 til 56 centimeter høy. Honor är så hög som 46 til 56 centimeter høy. Män kan väga från 20 til 32 kg hos vuxna hundar. Honor är så tung som 20 til 32 kg hos vuxna hundar. Rasehunden har små står upp öron. Chow Chow har en massiva byggd kropp. Halen är kort och svängda. Näsa är ganska kort. Pälsen på chow chow är långhårig.

Olika info om rasehunden: Den beräknade år att leva för en chow chow är 14 till 16 år. Priset på en chow chow ras är 21000 kroner. Hundar som säljs av legitima uppfödare brukar kosta mer än de säljs av ägare som integre föraren aktiv avel. Rasehunden är populär och lätt å snoka upp till salu. Denna ras kallas även Chow. Engelska ras namn på rasehunden är Chow Chow.

Chow Chow bilder

Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow Chow

Närstående rashundar

Listan nedan visar ett litet urval rashundar som har relationer till chow chow:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Siberian Husky
Siberian Husky

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!