Dachshund

Dachshund

Dachshund är en prima jakthund. Sporhundar är jakthundar som huvudsakligen använder lukt känsla när de är på jakt. . Sporhundar har utmärkta lukt känsla.

Dachshund har sitt ursprung från Tyskland.

Denna hundrasen har medium intelligens till andra raser.

Dachshund skjul medium. Hundrasen kräver medium med pelsstell.

Dachshund är medium komplicerade utbildning. Dachshund är en känslig hund och det är därför lätt lydnad utbildning. Dessa hundar har medium med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver medium hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan utomstående. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

Gruppering av dachshund: Dachshund är inklusive i katalog til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «taxar» (4.1) i grupp «taxar». Fédération Cynologique Internationale ID för dachshund är 148 och den ble lägt till FCI databas 2001-03-13. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sporhundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «hounds».

Hälsa hos dachshund: Tyvärr kan en viss del få ohälsosamma. Hudstörningar är utbrett hos hunderasen. Många har problem med ögonen. Problem med ryggen är normalt. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdomar med denna ras Diabetes är ett problem med ras. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens struktur: Dachshund är en små ras. Män är så hög som 36 til 46 centimeter høy. Honor är så hög som 36 til 46 centimeter høy. Män är så tung som 4 til 9 kg hos vuxna hundar. Honor är så tung som 4 til 9 kg hos vuxna hundar. Hunderasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Hunden har stora hengende öron. Dachshund har en lång byggd kropp. Halen är kort och högt bärande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på dachshund är halvlång.

Olika fakta om hunden: Den beräknade livet för en dachshund är 12 till 15 år. Hunderasen är populär och enkel å snoka upp marknaden. Andra benämningar på hunderasen er Standard Dachshund, Miniature Dachshund, Rabbit Dachshund. Engelska ras namn på hunden är Dachshund.

Dachshund foto

Dachshund Dachshund Dachshund Dachshund Dachshund Dachshund Dachshund Dachshund

Lika raser

Listan nedan visar en lista raser som har relationer till dachshund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Schäfer
Schäfer

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!