Doberman Pinscher

Doberman Pinscher

Doberman Pinscher är lämpliga som polishund. Dessa hundar är lämpliga för polisens uppgifter att gå vidare för att säkerställa den allmänna ordningen. De skyddar befäl och fungerar avskräckande.

Doberman Pinscher är en briljant vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Doberman Pinscher skapas i Tyskland.

Doberman Pinscher är en av raser med den högsta IQ. Om en sådan hund inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

Doberman Pinscher skjul normal. Den kräver liten pelsstell.

Doberman Pinscher är normal utmanande utbildning. Doberman Pinscher är en riklig känslig hund och noggrant planerad dressyr hund är väsentlig. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver normal fysisk träning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta hunden.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Dessa hundar tål kyla integreras så bra. Detta är mycket lekfull hund. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Doberman Pinscher gruppering: Doberman Pinscher är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «pinscher- och schnauzer hundar» (2.1) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». F.C.I. ID för doberman pinscher är 143 och den ble lägt till FCI databas 1994-02-14. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «working».

Hälsoproblem hos doberman pinscher: Tyvärr kan många få nedsatt hälsa. Doberman Pinscher är en hund som är plågat av hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan förutom andra negativa effekter, till exempel sjukdomar i ryggen. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det är ett livshotande tillstånd där tarmen roterar om sig själv. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdomar med denna hund Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens form: Doberman Pinscher är en stor hund. Pojkar är så hög som 66 til 71 cm høy. Flickor är så hög som 61 til 66 cm høy. Pojkar är så tung som 32 til 40 kg tunga. Flickor väger 30 til 36 kg tunga. Hunden har stora roende men ofta beskäras öron. Benen är typiskt riklig lång. Doberman Pinscher har en muskelhund byggnad. Halen är av normal längd och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på doberman pinscher är kort.

Mer fakta om hunden: Förväntat livet för en doberman pinscher är 11 till 13 år. Hunderasen är eftersökt och enkel å upptäcka på bönder. Denna har även andra namn: Dobermann. Smeknamn i engelska på hunden är Doberman Pinscher.

Doberman Pinscher foto

Doberman Pinscher Doberman Pinscher Doberman Pinscher Doberman Pinscher Doberman Pinscher Doberman Pinscher Doberman Pinscher Doberman Pinscher Doberman Pinscher Doberman Pinscher Doberman Pinscher

Lika raser

Nedan har vi sätt upp valda raser som liknar doberman pinscher:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Schnauzer
Schnauzer

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!