Engelsk setter

Engelsk setter

Engelsk setter är en stor jakthund. Stående fågelhundar lokaliserar förändrats och visar jägaren hur tilltalande det är. Stående fågelhundar är för det mesta används för jakt på fåglar.

Dessa hundar är kända för att sikle alla överskottet.

Engelsk setter ursprungligen från England.

Denna rashunden har normal intelligens i motsats till andra rashundar.

Engelsk setter skjul normal. Hundrasen kräver normal med pleie av pelsen.

Engelsk setter är normal problemfyllt öka. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver alla överskottet av hållbar utbildning.

Hundarna är vanligtvis ljusa tonor mot okända personer. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad. Kan leva i kallt klimat.

Klustring: Engelsk setter är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «britiska och iriska pointere och settere» (7.2) i grupp «stötande och apporterande hundar». International Federation of Kennel Klubbar märkning för engelsk setter är 2 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «sporting».

Hälsa hos engelsk setter: Tyvärr kan inga hundar få försvagad hälsa. Engelsk setter är en hundra som har problem hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en av de mest studerade veterinära förhållandena på hund.

Rashundens utseende: Engelsk setter är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 61 til 69 centimeter høy. Tisper är så hög som 58 til 66 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 25 til 36 kg hos vuxna hundar. Tisper är så tung som 18 til 32 kg hos vuxna hundar. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Engelsk setter har en ganska gemensamma byggd kropp. Halen är av normal längd och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på engelsk setter är halvlång.

Olika info om rasehunden: Den beräknade år att leva för en engelsk setter är 10 till 12 år. Rasehunden är ganska populär och lätt å hitta i försäljningen annonser.

Engelsk setter bilder

Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter Engelsk setter

Närstående rashundar

Här kommer du att se ett litet urval rashundar ungefär med engelsk setter:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Shar Pei
Shar Pei

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!