English Springer Spaniel

English Springer Spaniel

English Springer Spaniel är lämpliga som polishund. Rasen passa som bomb hundar och drog hundar inom polisen.

English Springer Spaniel är en nice jakthund. Spaniel hundar är vanligtvis nice till jakt. De ser till mindre villt, främsta Fuglejakt.

English Springer Spaniel var föds upp i England.

English Springer Spaniel är en mycket klok hund. Mental stimulans är viktigt för välfärd.

English Springer Spaniel skjul mycket mye. Hundrasen kräver genomsnittlig med stell av pelsen.

English Springer Spaniel är inte svårt att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hund. Rasen är varken mer eller mindre ömtålig enn många andra hundraser. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasen kräver en god del av trim.

Hundarna är i allmänhet mycket behaglig och inte alls aggressiv eller reserverad mot utomstående. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter jämfört med andra hundraser. Hundar av denna hund har en stark tendens att tygge på alt den kommer over

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Godkända kennelklubbar: English Springer Spaniel är medgav i databasen til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «apporterande hundar» (8.2) i grupp «apporterande hundar». Fédération Cynologique Internationale ID för english springer spaniel är 125 och den ble lägt till FCI databas 2009-03-26. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «sporting».

Hälsa hos english springer spaniel: Tyvärr kan en betydande del få betydande hälsoproblem. English Springer Spaniel är en hund som de utmaningar som är förknippade med hoftedyslepsi. Det är särskilt stora och jätte raser stora som $ w_sufferingFrom hoftedyslepsi. Den här rasen har ofta en PRA pest. Sådana pest är orsakerna till blindhet. Detta är en pest som inte kan behandlas. Smittsamma problem i örat är vanliga hos English Springer Spaniel. Problem med huden är vanliga hos rasen. Många har problem med ögonen.

English Springer Spaniel struktur: Män är så hög som 48 til 53 centimeter høy. Honor är så hög som 46 til 51 centimeter høy. Män väger 20 til 25 kilogram. Honor är så tung som 18 til 23 kilogram. Pälsen på english springer spaniel är halvlång.

Andra information om english springer spaniel: Rasen är populära och lätt å snoka upp i klassificerade annonser.

English Springer Spaniel bilder

English Springer Spaniel English Springer Spaniel English Springer Spaniel English Springer Spaniel English Springer Spaniel

Liknande hundraser

Listan nedan visar en lista hundraser med samma egenskap som english springer spaniel:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Shetland Sheepdog
Shetland Sheepdog

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!