Finnish Spitz

Finnish Spitz

Finnish Spitz är spetshundar. Spetshundar kallat även för spets.

Finnish Spitz har sitt ursprung från Finland.

Finnish Spitz är en enormt oppvakt hund. Mental stimulans är väsentlig för välfärd.

Finnish Spitz skjul måttlig. Hundrasen kräver måttlig med pleie av pelsen.

Finnish Spitz bäst lämpade för erfarna, kan det vara avancerade öka. Finnish Spitz är en känslig hund och det är därför lätt då utbildning. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver omfattande av hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan främmande folk. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta rasehunden.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. Detta är mycket lekfull hund.

Finnish Spitz gruppering: Finnish Spitz är representerar i gruppering til F.C.I.. De placeras i «nordliga jaktspetsar» (5.2) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». F.C.I. symbol för finnish spitz är 49 och den ble lägt till FCI databas 1999-03-12. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «nordliga raser». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «hounds».

Hälsoproblem hos finnish spitz: Tyvärr kan en hel del få nedsatt hälsa. Finnish Spitz är en hund som har symtom förknippade med hoftedyslepsi. Bland de större rashundar är tyvärr hoftedyslepsi en typisk sjukdom. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. Progressiv retinal atropi försvagar bilateral degeneration av näthinnan.

Rashundens form: Pojkar är så hög som 38 til 51 cm høy. Flickor är så hög som 38 til 51 cm høy. Pojkar kan väga från 14 til 16 kg hos vuxna hundar. Flickor väger 14 til 16 kg hos vuxna hundar. Pälsen på finnish spitz är halvlång.

Olika info om rasehunden: Rasehunden är passform älskade och lätt å upptäcka djuret annonser. Finnish Spitz kallas även Suomenpystykorva. Smeknamn i engelska på rasehunden är Finnish Spitz.

Närstående rashundar

Nedan har vi sätt upp en förteckning över rashundar som liknar finnish spitz:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Samojedhund
Samojedhund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!