Flat-Coated Retriever

Flat-Coated Retriever

Flat-Coated Retriever är en super jakthund. Retrivere kallas apporterande hundar. De bidrar med jägare för att hitta och få förändrats.

Flat-Coated Retriever har sitt ursprung från England.

Flat-Coated Retriever är en mycket intelligent hundra. Mental stimulans är nödvändig för välfärd.

Flat-Coated Retriever skjul medium. Hundrasen kräver medium med pelsstell.

Flat-Coated Retriever är mycket lätt att lära och inte komplexa utbildning. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Hunderasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra raser. Dessa hundar har massor av energi. Hunderasen kräver alla överskottet av utbildning.

Hundarna är i allmänhet mycket ljusa tonor och inte alls aggressiv eller reserverad mot utomstående. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Hundar av denna hundra har en stark tendens att nippe

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. Detta är mycket lekfull hund.

Klustring: Flat-Coated Retriever är inklusive i katalog til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «retrivere» (8.1) i grupp «apporterande hundar». International Federation of Kennel Klubbar ID för flat-coated retriever är 121 och den ble lägt till FCI databas 1988-09-08. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «sporting».

Hälsa hos flat-coated retriever: Tyvärr kan en viss del få försvagad hälsa. Flat-Coated Retriever är en hundra som har hälsoproblem relaterade till hoftedyslepsi. Det är hoftedyslepsi som är den vanligaste orsaken till artrit i höfterna med hundar. Den här hunderasen har ofta en PRA sjukdomar. Hundar som lider av detta sjukdomar är ofta blinda. Progressiv Retinal Atropi orsakar progressiv syn. Problem med tänder och tand köttet är normalt. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens utseende: Flat-Coated Retriever är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 56 til 58 centimeter høy. Tisper är så hög som 56 til 58 centimeter høy. Manliga hundar är så tung som 27 til 32 kg. Tisper är så tung som 27 til 32 kg. Hunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Flat-Coated Retriever har en ungefär gemensamma byggnad. Halen är kort och hängande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på flat-coated retriever är halvlång.

Andra fakta om hunden: Väntat livet för en flat-coated retriever är 9 till 11 år. Hunderasen är ungefär populär och enkel å hitta till salu. Andra benämningar på hunderasen er Flatcoated, Flatcoat Retriever, Turbo Retriever, Flatcoat. Namn på hunden är Flat-Coated Retriever.

Flat-Coated Retriever foto

Flat-Coated Retriever Flat-Coated Retriever Flat-Coated Retriever Flat-Coated Retriever Flat-Coated Retriever Flat-Coated Retriever Flat-Coated Retriever Flat-Coated Retriever Flat-Coated Retriever Flat-Coated Retriever Flat-Coated Retriever

Lika raser

Här kommer du att se en lista raser ungefär med flat-coated retriever:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Shih Tzu
Shih Tzu

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!