Schäfer

Schäfer

Schäfer är lämpliga som polishund. Dessa hundar är lämpliga för polisens uppgifter att gå vidare för att säkerställa den allmänna ordningen. De skyddar befäl och fungerar avskräckande.

Schäfer är en briljant gjeterhund. Till skillnad från herde hundar att skydda besättningen av boskap kommer vallhundar flyttar flockar.

Schäfer är en briljant vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Schäfer kommer från Tyskland.

Schäfer är en av hundraser med den högsta IQ. Om en sådan renraset hund inte stimuleras psykiskt, kan det få utmaningar att anpassa sig.

Schäfer skjul väldigt mye. Hundrasen kräver medium med stell av pelsen.

Schäfer är väldigt lätt att lära och inte avancerade att träna. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Schäfer är en väldigt överkänslig hund och noggrant planerad träning är ett måste. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasen kräver mycket av idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okända personer. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta schäfer. Hundar av denna renraset hund har en stark tendens att tygge

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Schäfer och kennelklubbar: Schäfer är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». F.C.I. märkning för schäfer är 166 och den ble lägt till FCI databas 1991-03-23. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera rasen som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «herding».

Hälsoproblem hos schäfer: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Schäfer är en renraset hund som har symtom förknippade med hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit. Hudstörningar är gemensamma hos rasen. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Många har problem med ögonen. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Schäfer form: Schäfer är en stor renraset hund. Pojkar är så hög som 61 til 66 cm høy. Flickor är så hög som 56 til 61 cm høy. Pojkar väger 35 til 39 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 35 til 39 kg tung när den är full-växt. Schäfer har stora stående öron. Benen är typiskt ganska lång. Schäfer har en muskelhund anatomi. Halen är av medium längd och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på schäfer är halvlång.

Extra information om schäfer: Prognoser ålder för en schäfer är 12 till 13 år. Rasen är attraktiv och lätt å upptäcka djuret annonser. Denna renraset hund kallas även Deutscher Schäferhund, Schäferhund. Den engelska smeknamn på schäfer är German Shepherd Dog.

Schäfer bilder

Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer Schäfer

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp ett litet urval hundraser med samma användning som schäfer:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Sankt bernhardshund
Sankt bernhardshund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!