Korthårig vorsteh

Korthårig vorsteh

Korthårig vorsteh är en super jakthund. Pointere är super jakthundar. De letar småvillt och pekar (med hans kropp) riktning mot jägaren.

Korthårig vorsteh ursprungligen från Tyskland.

Korthårig vorsteh är en enormt intelligent hundras. Mental stimulans är viktigt för välfärd.

Korthårig vorsteh skjul normal. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Korthårig vorsteh är inte komplexa öka, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna hundras. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Dessa hundar har massor av energi. Rasehunden kräver en mängd av hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan främmande folk. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Korthårig vorsteh klassifisering: Korthårig vorsteh är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «kontinentala pointere» (7.1) i grupp «stötande och apporterande hundar». International Federation of Kennel Klubbar symbol för korthårig vorsteh är 119 och den ble lägt till FCI databas 2000-10-25. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «sporting».

Hälsa hos korthårig vorsteh: Tyvärr kan inga hundar få hälsoproblem. Korthårig vorsteh är en hundras som har hälsoproblem relaterade till hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en av de mest studerade veterinära förhållandena på hund. Katarakt är en sjukdom som ofta drabbas korthårig vorsteh. Detta är en sjukdom i ögat. Ögon förhindrar passage av lätt och kan orsaka allvarliga ögonproblem. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens utseende: Manliga hundar är så hög som 58 til 64 centimeter høy. Tisper är så hög som 53 til 61 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 25 til 32 kg hos vuxna hundar. Tisper är så tung som 20 til 27 kg hos vuxna hundar. Pälsen på korthårig vorsteh är kort.

Olika info om rasehunden: Rasehunden är populär och lätt å hitta till salu. Korthårig vorsteh kallas även Deutsch Kurzhaar, German Short-haired Pointing Dog. Engelska benämningen på rasehunden är German Shorthaired Pointer.

Närstående rashundar

Här kommer du att se en förteckning över rashundar liknande korthårig vorsteh:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Lhasa Apso
Lhasa Apso

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!