Riesenschnauzer

Riesenschnauzer

Riesenschnauzer är lämpliga som polishund. Dessa hundar är lämpliga för polisens uppgifter att gå vidare för att säkerställa den allmänna ordningen. De skyddar befäl och fungerar avskräckande.

Riesenschnauzer är en briljant vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Riesenschnauzer skapas i Tyskland.

Riesenschnauzer är en enormt oppvakt renraset hund. Mental stimulans är ett måste för välfärd.

En positiv sak med riesenschnauzer är att integre skjul. Hundrasen kräver normal med pelsstell.

Riesenschnauzer bäst lämpade för erfarna, kan det vara utmanande utbildning. Riesenschnauzer är en känslig hund och det är därför lätt dressyr hund. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Hunderasen kräver mycket av utbildning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Riesenschnauzer trivs inte så bra i värmen. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Riesenschnauzer och kennelklubbar: Riesenschnauzer är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «pinscher- och schnauzer hundar» (2.1) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». F.C.I. symbol för riesenschnauzer är 181 och den ble lägt till FCI databas 2007-03-06. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vakthundar».

Hälsoproblem hos riesenschnauzer: Tyvärr kan många få hälsoproblem. Riesenschnauzer är en renraset hund som är plågat av hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan förutom andra negativa effekter, till exempel sjukdomar i ryggen.

Hundens form: Riesenschnauzer är en stor renraset hund. Pojkar är så hög som 64 til 71 cm høy. Flickor är så hög som 58 til 66 cm høy. Pojkar är så tung som 36 til 45 kg. Flickor väger 27 til 36 kg. Hunden har stora stående öron. Benen är typiskt passform lång. Riesenschnauzer har en muskelhund byggnad. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på riesenschnauzer är strävhåriga och sjeggete i ansiktet.

Andra fakta om hunden: Väntat livet för en riesenschnauzer är 12 till 15 år. Hunderasen är passform eftersökt och enkel å upptäcka på bönder. Riesenschnauzer kallas även Riesenschnauzer. Den engelska smeknamn på hunden är Giant Schnauzer.

Riesenschnauzer foto

Riesenschnauzer Riesenschnauzer Riesenschnauzer Riesenschnauzer Riesenschnauzer Riesenschnauzer Riesenschnauzer Riesenschnauzer Riesenschnauzer Riesenschnauzer Riesenschnauzer

Lika raser

Nedan har vi sätt upp en förteckning över raser med samma användning som riesenschnauzer:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Mops
Mops

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!