Golden Retriever

Golden Retriever

Golden Retriever är en stor jakthund. Retrivere kallas apporterande hundar. De svarar också för verbala kommandon och hand signaler och ljud.

Golden Retriever har sitt ursprung från Storbritannien.

Golden Retriever är de rashundar med den högsta IQ. Om en sådan rashund inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

Golden Retriever skjul våldsamt mye. Rasehunden är därför inte det bästa valet för allergiker. Hundrasen kräver måttlig med pleie av pelsen.

Golden Retriever är våldsamt lätt att lära och inte avancerade öka. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Golden Retriever är en känslig hund och det är därför lätt då utbildning. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver gott av fysisk träning.

Hundarna är i allmänhet våldsamt bekväm och inte alls aggressiv eller reserverad mot icke-familjemedlemmar. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar. Hundar av denna rashund har en stark tendens att nippe med munnen i lek

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Klassificering: Golden Retriever är representerar i gruppering til FCI. De placeras i «retrivere» (8.1) i grupp «apporterande hundar». FCI id för golden retriever är 111 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «sporting».

Sjukvård hos golden retriever: Tyvärr kan en hel del få svag hälsa. Golden Retriever är en rashund som har symtom förknippade med hoftedyslepsi. Bland de större rashundar är tyvärr hoftedyslepsi en typisk sjukdom. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. PRA är en grupp av genetiska sjukdomar som ofta förekommer på vissa rashundar. Katarakt är en sjukdom som ofta drabbas golden retriever. Detta är en sjukdom i ögat. Ögon förhindrar passage av lätt och kan orsaka allvarliga ögonproblem. Hudrelaterte problem är standard hos rasehunden. Rasehunden har oroväckande mycket epilepsi. Många har problem med ögonen. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdom med denna rashund Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens anatomi: Golden Retriever är en stor rashund. Manliga hundar är så hög som 58 til 61 cm høy. Honor är så hög som 56 til 58 cm høy. Manliga hundar kan väga från 29 til 34 kg tunga. Honor väger 25 til 29 kg tunga. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Golden Retriever har en till viss del gemensamma byggnad. Halen är kort och hängande. Den har en måttlig lengde på sin näsa. Pälsen på golden retriever är halvlång.

Mer info om rasehunden: Förväntat år att leva för en golden retriever är 10 till 12 år. Priset på en golden retriever rashund är 10200 kroner. Hund till salu kan ha olika priser på olika platser, på grund. efterfrågan på marknaden. Rasehunden är älskade och lätt å hitta djuret annonser.

Golden Retriever bilder

Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever Golden Retriever

Närstående rashundar

Här är utvalda rashundar liknande golden retriever:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Shar Pei
Shar Pei

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!