Pyreneerhund

Pyreneerhund

Pyreneerhund är en super vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Dessa hundar är kända för att sikle mycket.

Pyreneerhund var föds upp i Frankrike.

Denna rashunden har genomsnittlig intelligens jämfört med andra hundraser.

Pyreneerhund skjul genomsnittlig. Hundrasen kräver genomsnittlig med stell av pelsen.

Pyreneerhund bäst lämpade för erfarna, kan det vara komplexa att träna. Rasen är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra hundraser. Dessa djur är inte det mest energiska hund i världen. Rasen kräver mycket av idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okända personer. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Hundar har inte riktigt uttalad rovdjur instinkter.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Pyreneerhund trivs inte så bra i värmen. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra.

Klustring: Pyreneerhund är medgav i databasen til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». International Federation of Kennel Klubbar märkning för pyreneerhund är 137 och den ble lägt till FCI databas 2001-03-13. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasen som «vakthundar».

Hälsa hos pyreneerhund: Tyvärr kan en betydande del få försvagad hälsa. Pyreneerhund är en hundra som har hälsoproblem relaterade till hoftedyslepsi. Det är särskilt stora och jätte raser stora som $ w_sufferingFrom hoftedyslepsi. Ögonlock problem är inte ovanligt. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred.

Pyreneerhund utseende: Pyreneerhund är en stor hundra. Manliga hundar är så hög som 69 til 81 centimeter høy. Tisper är så hög som 64 til 76 centimeter høy. Manliga hundar väger 45 til 72 kg tung när den är full-växt. Tisper är så tung som 39 til 52 kg tung när den är full-växt. Pyreneerhund har stora hengende öron. Benen är vanligtvis ganska lång. Pyreneerhund har en massiva anatomi. Halen är av genomsnittlig längd och hängande. Den har en genomsnittlig lengde på sin näsa. Pälsen på pyreneerhund är långhårig.

Extra information om pyreneerhund: Prognoser ålder för en pyreneerhund är 9 till 10 år. Rasen är populära och lätt å hitta till salu. Denna hundra kallas även Pyrenean Mountain Dog, Chien de Montagne des Pyrénées. Namn på pyreneerhund är Great Pyrenees.

Pyreneerhund bilder

Pyreneerhund Pyreneerhund Pyreneerhund Pyreneerhund Pyreneerhund Pyreneerhund Pyreneerhund Pyreneerhund Pyreneerhund

Liknande hundraser

Här kommer du att se ett litet urval hundraser ungefär med pyreneerhund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Rottweiler
Rottweiler

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!