Greyhound

Greyhound

Greyhound är en utmärkta jakthund. En vinthund är våldsamt snabbt och har bra syn jämfört med andra .

Greyhound kommer från England.

Denna rashunden har medium IQ jämfört med andra hundraser.

Rasen är hypoallergenisk. De som får allergiska reaktioner av hundar bör vara medveten om att en allergivänliga hund också kan orsaka allergiska reaktioner. Allergener från hundar finns i päls, saliv, urin, slem och hårrøtter Celler som faller utanför djuret. Greyhound skjul medium. Den kräver liten stell av pelsen.

Rasen är varken mer eller mindre ömtålig enn många andra hundraser. Dessa hundar har medium med energi och överskott jämfört med andra hundraser. Rasen kräver medium trim.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta greyhound.

Den skäller relativt liten. Greyhound hantera värme bättre än de flesta hundraser. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Greyhound och kennelklubbar: Greyhound är godtas i databasen til F.C.I.. De placeras i «släthåriga vinthundar» (10.3) i grupp «vinthundar». F.C.I. id för greyhound är 158 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera rasen som «vinthundar och paria hundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «hounds».

Hälsoproblem hos greyhound: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred.

Greyhound form: Greyhound är en medium renraset hund. Pojkar är så hög som 69 til 76 cm høy. Flickor är så hög som 69 til 71 cm høy. Pojkar väger 29 til 32 kilogram. Flickor väger 27 til 29 kilogram. Greyhound har små vika ihop öron. Benen är typiskt våldsamt lång. Greyhound har en smal kroppsbyggnad. Halen är av medium längd och hängande. Dessa hundar har en lång näsa. Pälsen på greyhound är kort.

Andra information om greyhound: Beräknat ålder för en greyhound är 10 till 12 år. Rasen är till viss del attraktiv och lätt å upptäcka till salu. Hundrasen har även andra namn, såsom English Greyhound. Den engelska smeknamn på greyhound är Greyhound.

Greyhound bilder

Greyhound Greyhound Greyhound Greyhound Greyhound

Liknande hundraser

Nedan har vi sätt upp utvalda hundraser med samma användning som greyhound:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Miniature Schnauzer
Miniature Schnauzer

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!