Jakthundar

Det finns många olika typer av jakt hundar.

Vinthundar

Vinthundar kan vara utmärkta jakthundar. AMC och UKC MYNDER rum i gruppen Sighthounds. Gemensamma för dessa hundar är att de har bra syn och är snabb som blixten.

Sporhundar

Sporhundar har varit mycket utvecklat luktsinne, och bistår med jägare för att spåra förändringar. Dessa hundar kallas på engelska "doft hundar."

Retrievere

Retrievers är hundar som bistår jägare att hitta ett område switch. Lyssnaren fick verbala kommandon, kroppsspråk, teckenspråk och larm signaler. Detta är typiskt apporterande jakthundar.

Settere

Settera är stående fågelhundar, och de är jakthundar som lokaliserar och pekar i den riktningen som ändrats plats. De används vanligen för fågeljakt. De hämta fågeln på kommando från jägaren.

Spaniel jakthundar

Spaniel hundar används i jakten på att hitta och hämta förändrat offer efter att de har funnits.

Pointer

Pointers är jakthundar som lokaliserar en förändring och sända signaler till jägare där ersättas med "punkt" i det område där utbytet kommer att bli. Jägare sedan närma och utbytte dödar det. Pointere används mest av småvillt.

Feists

Feists är en amerikansk term för jakthundar som används för småvillt såsom ekorrar. Ofta jagar i små besättningar med en eller flera jägare, och de ställer sig på två ben mot trädet, som ändrade läge och skäller för att signalera jegeren hur utväxlas. Dessa hundar är vanligen små.

Curs

Curs är en amerikansk term för en grupp av hundar som har många drag gemensamma med Terriere, men de ofta jaga större bytesdjur som grävling, puma, och andra stora rovfåglar.

Jakt terriere

Vissa terriere är utmärkt för användning i jakt. Dessa hund raser beneyttes att jaga små djur som rävar eller kaniner. Jägaren bistår med både läge och att fånga deras stenbrott ibland döda hundar också förändrats.

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Shar Pei
Shar Pei

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!