Irländsk varghund

Irländsk varghund

Irländsk varghund är en mästerligt jakthund. Vinthundar kan vara bra jakthundar, men idag används de främst som ett företag hund

Irländsk varghund var föds upp i Irland.

Denna rashunden har genomsnittlig intelligens jämfört med andra hundraser.

Irländsk varghund skjul genomsnittlig. Hundrasen kräver genomsnittlig med stell av pelsen.

Irländsk varghund är genomsnittlig svårt att träna. Rasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra hundraser. Dessa djur är inte det mest energiska hund i världen. Rasen kräver genomsnittlig fysisk träning.

Hundarna är vanligtvis vänleg mot främmande folk. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av genomsnittlig grad. Irländsk varghund trivs inte så bra i värmen. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Irländsk varghund klassifisering: Irländsk varghund är medgav i databasen til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «strävhåriga vinthundar» (10.2) i grupp «vinthundar». International Federation of Kennel Klubbar symbol för irländsk varghund är 160 och den ble lägt till FCI databas 2001-03-13. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «hound». United Kennel Club klassificera rasen som «vinthundar och paria hundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «hounds».

Hälsa hos irländsk varghund: Tyvärr kan en betydande del få hälsoproblem. Irländsk varghund är en hundras som de utmaningar som är förknippade med hoftedyslepsi. Det är särskilt stora och jätte raser stora som $ w_sufferingFrom hoftedyslepsi. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Irländsk varghund utseende: Irländsk varghund är en jätte hundras. Manliga hundar är så hög som 84 til 91 centimeter høy. Tisper är så hög som 79 til 81 centimeter høy. Manliga hundar väger 41 til 54 kg tunga. Tisper är så tung som 48 til 68 kg tunga. Pälsen på irländsk varghund är halvlång.

Mer information om irländsk varghund: Rasen är passform populära och lätt å hitta i klassificerade annonser.

Irländsk varghund bilder

Irländsk varghund Irländsk varghund Irländsk varghund Irländsk varghund Irländsk varghund Irländsk varghund Irländsk varghund Irländsk varghund Irländsk varghund

Liknande hundraser

Här kommer du att se en förteckning över hundraser liknande irländsk varghund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
West Highland White Terrier
West Highland White Terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!