Italiensk vinthund

Italiensk vinthund

Italiensk vinthund är en super jakthund. Vinthundar kan vara bra jakthundar, men idag används de främst som ett företag hund

Italiensk vinthund ursprungligen från Italien.

Denna rashunden har normal intelligens i motsats till andra rashundar.

Rasehunden är hypoallergenisk. De som får allergiska reaktioner av hundar bör vara medveten om att en allergivänliga hund också kan orsaka allergiska reaktioner. Allergener från hundar finns i päls, saliv, urin, slem och hårrøtter Celler som faller utanför djuret. En positiv sak med italiensk vinthund är att integre skjul. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Italiensk vinthund är normal komplexa öka. Italiensk vinthund är en ömtålig hund och det är därför lätt dressyr. Dessa hundar har normal med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver normal trim.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan främling. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad. Dessa hundar tål kyla integreras så bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det. Hundar av denna hundra kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. De kan väl bo i en mindre lägenhet.

Klustring: Italiensk vinthund är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «släthåriga vinthundar» (10.3) i grupp «vinthundar». International Federation of Kennel Klubbar märk för italiensk vinthund är 200 och den ble lägt till FCI databas 1992-03-30. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «toy». United Kennel Club klassificera rasehunden som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «toy».

Hälsa hos italiensk vinthund: Tyvärr kan inga hundar få försvagad hälsa. Den här rasehunden har ofta en PRA sjukdom. Resultatet blir ofta att hunden är blind. Progressiv Retinal Atropi orsakar progressiv syn. Rasehunden har oroväckande mycket epilepsi. De kan få luxating Patella, en sjukdom som drabbar knäna. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens utseende: Italiensk vinthund är en leksak hundra. Manliga hundar är så hög som 30 til 38 centimeter høy. Tisper är så hög som 30 til 38 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 3 til 5 kilogram. Tisper är så tung som 3 til 5 kilogram. Rasehunden har stora vika öron. Benen är vanligtvis relativt lång. Italiensk vinthund har en smal kroppsbyggnad. Halen är kort och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på italiensk vinthund är kort.

Andra info om rasehunden: Beräknat år att leva för en italiensk vinthund är 12 till 15 år. Rasehunden är relativt populär och lätt å hitta till salu. Italiensk vinthund kallas ibland Piccolo Levriero Italiano, Italian Hound. Namn på rasehunden är Italian Greyhound.

Närstående rashundar

Här kommer du att se några andra rashundar ungefär med italiensk vinthund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Weimaraner
Weimaraner

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!