Keeshond

Keeshond

Keeshond var föds upp i Tyskland.

Denna rashunden har genomsnittlig intelligens jämfört med andra hundraser.

Keeshond skjul genomsnittlig. Dessa djur kräver gott stell av pelsen.

Keeshond är inte problemfyllt att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna ras. Keeshond är en känslig hund och det är därför lätt utbildning och lydnad. Dessa hundar har genomsnittlig med energi och överskott jämfört med andra hundraser. Rasen kräver genomsnittlig utbildning.

Hundarna är vanligtvis bra mot främling. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter jämfört med andra hundraser.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Keeshond trivs inte så bra i värmen. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det.

Gruppering av keeshond: Keeshond är medgav i databasen til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «europeiska spetsar» (5.4) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». Fédération Cynologique Internationale märk för keeshond är 97 och den ble lägt till FCI databas 1998-03-05. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera rasen som «nordliga raser». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «non-sporting».

Hälsa hos keeshond: Tyvärr kan en betydande del få ohälsosamma. Keeshond är en ras som har problem hoftedyslepsi. Det är särskilt stora och jätte raser stora som $ w_sufferingFrom hoftedyslepsi. Hudproblem är vanliga hos rasen. Hjertefeil och hjärta är en frekvent pest med denna ras

Keeshond struktur: Män är så hög som 43 til 48 centimeter høy. Honor är så hög som 38 til 43 centimeter høy. Män väger 25 til 30 kg. Honor är så tung som 25 til 30 kg. Pälsen på keeshond är långhårig.

Andra information om keeshond: Rasen är relativt populära och lätt å snoka upp i försäljningen annonser. Keeshond kallas ibland Wolfsspitz. Engelska ras namn på keeshond är Keeshond.

Keeshond bilder

Keeshond Keeshond Keeshond

Liknande hundraser

Listan nedan visar några andra hundraser som har relationer till keeshond:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Rottweiler
Rottweiler

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!