Mastiff

Mastiff

Mastiff är en super vakthund. Det kan angripa inkräktare och försvara ägaren och hans intressen.

Mastiff har använts som kamphund. Historiker antar att hunden striderna har funnits i nästan 15.000 år, sedan början av tämjande av hund. Det är förbudet mot striderna hundar i de flesta länder i världen.

Dessa hundar är kända för att sikle mycket.

Mastiff ursprungligen från Storbritannien.

Mastiff är några av de minst smarta rashundar. Lav intelligens kan dressyr mer utmanande.

Mastiff skjul normal. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Dessa djur är inte det mest energiska hund i världen. Rasehunden kräver normal hållbar utbildning.

Hundarna är vanligtvis vänleg mot utomstående. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

De kan skälla, men vanligtvis bara av normal grad. Mastiff passar inte i varma klimat. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner.

Mastiff klassifisering: Mastiff är auktoriserad i gruppering til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». International Federation of Kennel Klubbar ID för mastiff är 264 och den ble lägt till FCI databas 2007-03-06. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «working».

Hälsa hos mastiff: Tyvärr kan inga hundar få hälsoproblem. Mastiff är en hundras som har hälsoproblem relaterade till hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en av de mest studerade veterinära förhållandena på hund. Ögonlock problem är inte ovanligt.

Rashundens utseende: Mastiff är en jätte hundras. Manliga hundar är så hög som 71 til 76 centimeter høy. Tisper är så hög som 66 til 71 centimeter høy. Manliga hundar kan väga från 79 til 91 kg hos vuxna hundar. Tisper är så tung som 79 til 91 kg hos vuxna hundar. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är vanligtvis ungefär lång. Mastiff har en massiva byggd kropp. Halen är kort och hängande. Näsa är ungefär kort. Pälsen på mastiff är kort.

Olika info om rasehunden: Den beräknade år att leva för en mastiff är 10 till 12 år. Rasehunden är populär och lätt å hitta till salu. Andra benämningar på rasehunden er english mastiff, Old english mastiff. Engelska benämningen på rasehunden är Mastiff.

Mastiff bilder

Mastiff Mastiff Mastiff Mastiff Mastiff Mastiff

Närstående rashundar

Här kommer du att se en lista rashundar liknande mastiff:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pomeranian
Pomeranian

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!