Miniature Pinscher

Miniature Pinscher

Miniature Pinscher var föds upp i Tyskland.

Denna rashunden har genomsnittlig intelligens jämfört med andra hundraser.

Miniature Pinscher skjul genomsnittlig. Den kräver liten stell av pelsen.

Miniature Pinscher är genomsnittlig komplicerade att träna. Miniature Pinscher är en våldsamt känslig hund och noggrant planerad utbildning och lydnad är viktigt. Dessa hundar har massor av energi. Rasen kräver relativt liten fysisk träning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter jämfört med andra hundraser.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Dessa hundar tål kyla integreras så bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. Dessa är bra hundar som kan bo i lägenheter.

Miniature Pinscher klassifisering: Miniature Pinscher är medgav i databasen til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «pinscher- och schnauzer hundar» (2.1) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». International Federation of Kennel Klubbar id för miniature pinscher är 185 och den ble lägt till FCI databas 2007-03-06. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «toy». United Kennel Club klassificera rasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «toy».

Hälsa hos miniature pinscher: Tyvärr kan en betydande del få hälsoproblem. Rasen har oroväckande mycket epilepsi. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Miniature Pinscher utseende: Manliga hundar är så hög som 25 til 33 centimeter høy. Tisper är så hög som 25 til 28 centimeter høy. Manliga hundar väger 4 til 5 kg tunga. Tisper är så tung som 4 til 4 kg tunga. Rasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Pälsen på miniature pinscher är kort.

Mer information om miniature pinscher: Rasen är populära och lätt å hitta marknaden. Hundrasen har även andra namn, såsom Zwergpinscher. Engelska benämningen på miniature pinscher är Miniature Pinscher.

Miniature Pinscher bilder

Miniature Pinscher Miniature Pinscher Miniature Pinscher

Liknande hundraser

Här kommer du att se utvalda hundraser liknande miniature pinscher:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Golden Retriever
Golden Retriever

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!