Miniature Schnauzer

Miniature Schnauzer

Miniature Schnauzer har sitt ursprung från Tyskland.

Miniature Schnauzer är en väldigt klok ras. Mental stimulans är grundläggande för välfärd.

En positiv sak med miniature schnauzer är att integre skjul. Dessa djur kräver väldigt mycket pelsstell.

Miniature Schnauzer är inte komplexa utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna ras. Miniature Schnauzer är en väldigt känslig hund och noggrant planerad lydnad utbildning är grundläggande. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Hunderasen kräver medium hållbar utbildning.

Hundarna är vanligtvis bra mot främling. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter till andra raser. Hundar av denna ras har en stark tendens att nippe

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. hunderasen kan ofta vara hemma ensam utan problem. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

Gruppering av miniature schnauzer: Miniature Schnauzer är inklusive i katalog til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «pinscher- och schnauzer hundar» (2.1) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». Fédération Cynologique Internationale märk för miniature schnauzer är 183 och den ble lägt till FCI databas 2007-03-06. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «terriere». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «terrier».

Hälsa hos miniature schnauzer: Tyvärr kan en viss del få ohälsosamma. Katarakt är en sjukdomar som ofta drabbas miniature schnauzer. Detta är en sjukdomar i ögat. Den här sjukdom crystallizes ögonlinsen i varierande grad. Hudstörningar är utbrett hos hunderasen. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdomar med denna ras Njursjukdom är inte ovanligt. Diabetes är ett problem med ras. Cystor kan förekomma. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens struktur: Miniature Schnauzer är en små ras. Män är så hög som 30 til 36 centimeter høy. Honor är så hög som 30 til 36 centimeter høy. Män är så tung som 5 til 9 kg hos vuxna hundar. Honor är så tung som 5 til 9 kg hos vuxna hundar. Hunden har stora står upp öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Miniature Schnauzer har en relativt gemensamma byggd kropp. Halen är kort och hängande. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på miniature schnauzer är strävhåriga och sjeggete i ansiktet.

Olika fakta om hunden: Hunderasen är populär och enkel å snoka upp till salu. Miniature Schnauzer kallas ibland Zwergschnauzer. Engelska ras namn på hunden är Miniature Schnauzer.

Lika raser

Listan nedan visar några andra raser som har relationer till miniature schnauzer:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Rottweiler
Rottweiler

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!