Newfoundlandshund

Newfoundlandshund

Dessa hundar är kända för att slagge mycket.

Newfoundlandshund har sitt ursprung från Kanada.

Denna rashunden har måttlig IQ i motsats till andra rashundar.

Newfoundlandshund skjul måttlig. Dessa djur kräver mycket pleie av pelsen.

Newfoundlandshund är måttlig utmanande öka. Rasehunden är varken mer eller mindre känslig enn många andra rashundar. Dessa hundar har måttlig med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver måttlig utbildning.

Hundarna är i allmänhet enormt trevlig och bekväm och inte alls aggressiv eller reserverad mot främmande folk. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

Den skäller relativt anspråkslös. Newfoundlandshund passar inte i varma klimat. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner.

Newfoundlandshund gruppering: Newfoundlandshund är representerar i gruppering til F.C.I.. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». F.C.I. symbol för newfoundlandshund är 50 och den ble lägt till FCI databas 1996-10-29. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vakthundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «working».

Hälsoproblem hos newfoundlandshund: Tyvärr kan en hel del få nedsatt hälsa. Newfoundlandshund är en hund som är plågat av hoftedyslepsi. Bland de större rashundar är tyvärr hoftedyslepsi en typisk sjukdom. Ögonlock problem är inte ovanligt. Hjertefeil och hjärta är en frekvent sjukdom med denna hund

Rashundens form: Newfoundlandshund är en enorm hund. Pojkar är så hög som 69 til 74 cm høy. Flickor är så hög som 64 til 69 cm høy. Pojkar kan väga från 59 til 68 kg. Flickor väger 45 til 54 kg. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är typiskt passform lång. Newfoundlandshund har en massiva byggnad. Halen är kort och hängande. Näsa är passform kort. Pälsen på newfoundlandshund är långhårig.

Andra info om rasehunden: Väntat år att leva för en newfoundlandshund är 9 till 15 år. Rasehunden är älskade och lätt å upptäcka på bönder. Newfoundlandshund kallas även Newfoundlander. Smeknamn i engelska på rasehunden är Newfoundland.

Newfoundlandshund bilder

Newfoundlandshund Newfoundlandshund Newfoundlandshund Newfoundlandshund Newfoundlandshund Newfoundlandshund Newfoundlandshund Newfoundlandshund

Närstående rashundar

Nedan har vi sätt upp en förteckning över rashundar som liknar newfoundlandshund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Alaskan Malamute
Alaskan Malamute

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!