Old English Sheepdog

Old English Sheepdog

Old English Sheepdog är en briljant gjeterhund. Koolie, Kelpie och border collie är de tre mest populära vallhundar i världen.

Old English Sheepdog har sitt ursprung från England.

Old English Sheepdog är en väldigt oppvakt renraset hund. Mental stimulans är ett måste för välfärd.

Old English Sheepdog skjul måttlig. Dessa djur kräver mycket pleie av pelsen.

Old English Sheepdog är måttlig avancerade öka. Old English Sheepdog är en ömtålig hund och det är därför lätt då utbildning. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver måttlig trim.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okänd. Som regel vänligt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter i motsats till andra rashundar.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen.

Old English Sheepdog och kennelklubbar: Old English Sheepdog är representerar i gruppering til F.C.I.. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». F.C.I. antal för old english sheepdog är 16 och den ble lägt till FCI databas 2003-10-29. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «herding».

Hälsoproblem hos old english sheepdog: Tyvärr kan en hel del få hälsoproblem. Old English Sheepdog är en renraset hund som har symtom förknippade med hoftedyslepsi. Bland de större rashundar är tyvärr hoftedyslepsi en typisk sjukdom. Katarakt är en sjukdom som ofta drabbas old english sheepdog. Detta är en sjukdom i ögat. Ögon förhindrar passage av lätt och kan orsaka allvarliga ögonproblem. Problem med huden är standard hos rasehunden. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens form: Old English Sheepdog är en större renraset hund. Pojkar är så hög som 56 til 61 cm høy. Flickor är så hög som 51 til 56 cm høy. Pojkar kan väga från 27 til 29 kilogram. Flickor väger 25 til 27 kilogram. Rasehunden har stora hengende öron. Benen är typiskt ganska lång. Old English Sheepdog har en ganska gemensamma kroppsbyggnad. Halen är kort och hängande. Näsa är ganska kort. Pälsen på old english sheepdog är långhårig.

Andra info om rasehunden: Beräknat år att leva för en old english sheepdog är 10 till 12 år. Rasehunden är ganska älskade och lätt å upptäcka djuret annonser. Andra namn för denna rasehunden Bobtail, Altenglischer Schäferhund, Antiguo Perro pastor Inglés, labbetuss. Den engelska smeknamn på rasehunden är Old English Sheepdog.

Old English Sheepdog bilder

Old English Sheepdog Old English Sheepdog Old English Sheepdog Old English Sheepdog Old English Sheepdog Old English Sheepdog Old English Sheepdog Old English Sheepdog

Närstående rashundar

Nedan har vi sätt upp ett antal rashundar med samma användning som old english sheepdog:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Golden Retriever
Golden Retriever

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!