Pekingese

Pekingese

Pekingese är typiska sällskapshundar.

Pekingese har sitt ursprung från Kina.

Pekingese är några av de åtminstone intelligenta raser. Lav intelligens kan lydnad utbildning mer utmanande.

Pekingese skjul medium. Dessa djur kräver alla överskottet pelsstell.

Pekingese är medium omfattande utbildning. Hunderasen är mer känslig till många andra raser. Dessa djur är inte det mest energiska hund i världen. Hunderasen kräver relativt liten hållbar utbildning.

Hundar kan vara misstänksam och på sin vakt över främlingar. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Har nästan inga negativa rovdjur instinkt.

Den skäller relativt liten. Pekingese passar inte i varma klimat. Kan leva i kallt klimat. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

Klustring: Pekingese är inklusive i katalog til International Federation of Kennel Klubbar. De placeras i «japanese chin och pekingese» (9.8) i grupp «Sällskapshundar». International Federation of Kennel Klubbar märk för pekingese är 207 och den ble lägt till FCI databas 2009-03-26. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «toy». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «toy».

Hälsa hos pekingese: Tyvärr kan en viss del få försvagad hälsa. Ögonlock problem är inte ovanligt. Många har problem med ögonen. Problem med ryggen är normalt. Hetslag inträffa oftare än i andra raser. Problem med andningsorganen kan uppstå. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens utseende: Pekingese är en små hundra. Manliga hundar är så hög som 15 til 23 centimeter høy. Tisper är så hög som 15 til 23 centimeter høy. Manliga hundar är så tung som 3 til 6 kg hos vuxna hundar. Tisper är så tung som 3 til 6 kg hos vuxna hundar. Hunden har stora hengende öron. Pekingese har en relativt gemensamma byggd kropp. Halen är kort och svängda. Dens näsa är väldigt kort. Pälsen på pekingese är långhårig.

Olika fakta om hunden: Hunderasen är populär och enkel å hitta till salu. Pekingese kallas ibland Peke, Peking Palasthund. Namn på hunden är Pekingese.

Pekingese foto

Pekingese Pekingese Pekingese Pekingese Pekingese Pekingese

Lika raser

Här kommer du att se några andra raser ungefär med pekingese:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Labrador Retriever
Labrador Retriever

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!