Pembroke Welsh Corgi

Pembroke Welsh Corgi

Pembroke Welsh Corgi är en lysande gjeterhund. Till skillnad från herde hundar att skydda besättningen av boskap kommer vallhundar flyttar flockar.

Pembroke Welsh Corgi kommer från Storbritannien.

Pembroke Welsh Corgi är en väldigt smart hundra. Mental stimulans är oumbärlig för välfärd.

Pembroke Welsh Corgi skjul medium. Den kräver liten stell av pelsen.

Pembroke Welsh Corgi är väldigt lätt att lära och inte problem att träna. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Pembroke Welsh Corgi är en känslig hund och det är därför lätt träning. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasen kräver medium utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan okänd. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter jämfört med andra hundraser.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Kan leva i kallt klimat. De kan vara , om de uppmanas att göra det. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. Dessa är bra hundar som kan bo i lägenheter.

Klassificering: Pembroke Welsh Corgi är godtas i databasen til FCI. De placeras i «vallhundar» (1.1) i grupp «vall-, boskaps- och herdehundar». FCI antal för pembroke welsh corgi är 39 och den ble lägt till FCI databas 2003-10-29. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «vallhundar». United Kennel Club klassificera rasen som «vallhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «herding».

Sjukvård hos pembroke welsh corgi: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Pembroke Welsh Corgi är en hundra som är plågas av hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi är en onormal bildandet av höftnivå vävnad som kan orsaka förlamning och smärtsam artrit. Många har problem med ögonen. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Pembroke Welsh Corgi anatomi: Pembroke Welsh Corgi är en medium hundra. Manliga hundar är så hög som 25 til 30 cm høy. Honor är så hög som 25 til 30 cm høy. Manliga hundar väger 11 til 14 kg. Honor väger 11 til 13 kg. Pembroke welsh corgi har stora stående öron. Pembroke Welsh Corgi har en lång byggnad. Den har en medium lengde på sin näsa. Pälsen på pembroke welsh corgi är halvlång.

Andra information om pembroke welsh corgi: Väntat ålder för en pembroke welsh corgi är 12 till 15 år. Priset på en pembroke welsh corgi hundra är 6000 kroner. Priset är dock beroende på kvaliteten för den enskilde och utnyttjande. Rasen är attraktiv och lätt å hitta till salu. Andra namn för denna rasen Welsh Corgi Pembroke. Engelska ras namn på pembroke welsh corgi är Pembroke Welsh Corgi.

Pembroke Welsh Corgi bilder

Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi Pembroke Welsh Corgi

Liknande hundraser

Här är ett antal hundraser viss du gillade pembroke welsh corgi:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pyreneerhund
Pyreneerhund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!