Faraohund

Faraohund

Faraohund tillhör den primitiva grupp raser. Dessa har ibeholdt egenskaper från urhunden.

Faraohund ursprungligen från Malta.

Faraohund är en väldigt klok ras. Mental stimulans är grundläggande för välfärd.

Faraohund skjul normal. Den kräver anspråkslös pleie av pelsen.

Faraohund är normal svårt öka. Faraohund är en väldigt överkänslig hund och noggrant planerad dressyr är grundläggande. Dessa hundar har normal med energi och överskott i motsats till andra rashundar. Rasehunden kräver normal idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan främling. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta rasehunden.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Faraohund hantera värme bättre än de flesta rashundar. Dessa hundar tål kyla integreras så bra. De kan vara , om de uppmanas att göra det. rasehunden kan ofta vara hemma ensam utan problem.

Gruppering av faraohund: Faraohund är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «hundar av urhundstyp» (5.6) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». Fédération Cynologique Internationale märk för faraohund är 248 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «hound». United Kennel Club klassificera rasehunden som «vinthundar och paria hundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «hounds».

Hälsa hos faraohund: Tyvärr kan inga hundar få ohälsosamma. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasehunden.

Rashundens struktur: Faraohund är en medium ras. Män är så hög som 58 til 64 centimeter høy. Honor är så hög som 53 til 61 centimeter høy. Män kan väga från 23 til 25 kg tung när den är full-växt. Honor är så tung som 20 til 23 kg tung när den är full-växt. Rasehunden har stora står upp öron. Benen är vanligtvis relativt lång. Faraohund har en smal anatomi. Halen är kort och hängande. Den har en normal lengde på sin näsa. Pälsen på faraohund är kort.

Extra info om rasehunden: Prognoser år att leva för en faraohund är 11 till 14 år. Priset på en faraohund ras är 30000 kroner. Dessa hundar kostnaden, dock integre $ w_aLot om man integre är så noga på ras standard. Rasehunden är relativt populär och lätt å snoka upp i klassificerade annonser. Faraohund kallas ibland Kelb Tal-Fenek. Engelska ras namn på rasehunden är Pharaoh Hound.

Faraohund bilder

Faraohund Faraohund Faraohund Faraohund

Närstående rashundar

Listan nedan visar några andra rashundar som har relationer till faraohund:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Skotsk terrier
Skotsk terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!