Pomeranian

Pomeranian

Pomeranian kommer från Tyskland.

Denna rashunden har medium IQ jämfört med andra hundraser.

Rasen är hypoallergenisk. Ordet allergivänliga används för saker som inte orsakar allergiska reaktioner och om djur som inte är producerar allergener på jämlik fot med andra djur av samma art. Pomeranian skjul mycket mye. Hundrasen kräver medium med stell av pelsen.

Pomeranian är medium utmanande att träna. Pomeranian är en överkänslig hund och det är därför lätt träning. Dessa hundar har medium med energi och överskott jämfört med andra hundraser. Rasen kräver relativt liten idrott.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan utomstående. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Har nästan inga negativa rovdjur instinkt.

Pomeranian trivs inte så bra i värmen. Kan leva i kallt klimat. De målar upp temne i närheten av ägare, snarare än att fly med på expeditioner. Hundar av denna hundra kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. Dessa är bra hundar som kan bo i lägenheter.

Klassificering: Pomeranian är godtas i databasen til FCI. De placeras i «europeiska spetsar» (5.4) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». FCI ID för pomeranian är 97 och den ble lägt till FCI databas 1998-03-05. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «toy». United Kennel Club klassificera rasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «toy».

Sjukvård hos pomeranian: Tyvärr kan vissa få hälsoproblem. Hudstörningar är gemensamma hos rasen. Många har problem med ögonen. Problem med tänder och tand köttet är normalt. Hjertefeil och hjärta är en frekvent pest med denna hundra De kan få luxating Patella, en sjukdom som drabbar knäna. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Pomeranian anatomi: Pomeranian är en små hundra. Manliga hundar är så hög som 18 til 30 cm høy. Honor är så hög som 18 til 30 cm høy. Manliga hundar väger 1 til 3 kg tung när den är full-växt. Honor väger 1 til 3 kg tung när den är full-växt. Pomeranian har små stående öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Pomeranian har en lätt anatomi. Halen är kort och svängda. Näsa är ungefär kort. Pälsen på pomeranian är långhårig.

Extra information om pomeranian: Prognoser ålder för en pomeranian är 12 till 15 år. Priset på en pomeranian hundra är 11400 kroner. Dessa hundar kostnaden, dock integre $ w_aLot om man integre är så noga på ras standard. Rasen är attraktiv och lätt å hitta på bönder. Andra benämningar på rasen er Zwergspitz, Dwarf Spitz, Loulou, Pom. Engelska ras namn på pomeranian är Pomeranian.

Pomeranian bilder

Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian Pomeranian

Liknande hundraser

Här är en lista hundraser viss du gillade pomeranian:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Chow Chow
Chow Chow

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!