Poodle

Poodle

Poodle är typiska sällskapshundar.

Poodle ursprungligen från Frankrike.

Poodle är mellan rashundar med den högsta intelligens. Om en sådan hund inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

Rasehunden är hypoallergenisk. När vi säger att en hund är allergi-vänlig och allergivänliga innebär avsikt att det aldrig kommer att ge en allergisk reaktion bland allergi, utan helt enkelt att man kan förvänta sig en mildare Reaktion än andra hundar. En positiv sak med poodle är att integre skjul. Hundrasen kräver normal med pleie av pelsen.

Poodle är våldsamt lätt att lära och inte komplicerade öka. Detta är en bra hund for en oerfaren hundeeier. Poodle är en känslig hund och det är därför lätt dressyr. Detta är ganska energisk djur och har inga problem att gå den långa och krävande vandringar. Rasehunden kräver normal hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Detta är mycket lekfull hund. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. Hundar av denna hund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma.

Godkända kennelklubbar: Poodle är auktoriserad i gruppering til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «pudlar» (9.2) i grupp «Sällskapshundar». Fédération Cynologique Internationale id för poodle är 172 och den ble lägt till FCI databas 2007-03-06. American Kennel Club har lagt till rasehunden i grupp «toy». United Kennel Club klassificera rasehunden som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasehunden som «toy».

Hälsa hos poodle: Tyvärr kan inga hundar få betydande hälsoproblem.

Rashundens struktur: Pälsen på poodle är halvlång.

Olika info om rasehunden: Rasehunden är populär och lätt å snoka upp marknaden. Hundrasen har även andra namn, såsom Caniche. American hunderaser namn på rasehunden är Poodle.

Poodle bilder

Poodle Poodle Poodle Poodle Poodle

Närstående rashundar

Listan nedan visar utvalda rashundar med samma egenskap som poodle:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Pomeranian
Pomeranian

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!