Mops

Mops

Mops är typiska sällskapshundar.

Mops kommer från Storbritannien.

Denna rashunden har medium IQ jämfört med andra hundraser.

Mops skjul väldigt mye. Den kräver liten stell av pelsen.

Mops är medium avancerade att träna. Rasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra hundraser. Dessa hundar har medium med energi och överskott jämfört med andra hundraser. Rasen kräver relativt liten utbildning.

Hundarna är i allmänhet väldigt bekväm och inte alls aggressiv eller reserverad mot okända personer. Normalt inte aggressiv mot andra hundar. Hundar är bra med barn. Dessa hundar har ingen överdriven predatoriske instinkter jämfört med andra hundraser.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. Detta är mycket lekfull hund. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. Hundar av denna rashund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. Dessa är bra hundar som kan bo i lägenheter.

Klassificering: Mops är godtas i databasen til FCI. De placeras i «dvärghundar av molossertyp» (9.11) i grupp «Sällskapshundar». FCI märkning för mops är 253 och den ble lägt till FCI databas 1987-06-24. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «toy». United Kennel Club klassificera rasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «toy».

Sjukvård hos mops: Ögonlock problem är inte ovanligt. Många har problem med ögonen. Hjertefeil och hjärta är en frekvent pest med denna rashund Hetslag inträffa oftare än i andra hundraser. Problem med andningsorganen kan uppstå. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Mops anatomi: Manliga hundar är så hög som 30 til 36 cm høy. Honor är så hög som 25 til 30 cm høy. Manliga hundar väger 6 til 8 kg. Honor väger 6 til 8 kg. Rasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Pälsen på mops är kort.

Andra information om mops: Rasen är attraktiv och lätt å hitta djuret annonser. Denna rashund kallas även Mops, Carlino. Engelska namn på mops är Pug.

Mops bilder

Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops Mops

Liknande hundraser

Här är ett litet urval hundraser liknande mops:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Schipperke
Schipperke

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!