Rottweiler

Rottweiler

Rottweiler är lämpliga som polishund. Dessa hundar är lämpliga för polisens uppgifter att gå vidare för att säkerställa den allmänna ordningen. De skyddar befäl och fungerar avskräckande.

Rottweiler är en utmärkta vakthund. De kan användas som attackerar hundar och har möjlighet att skydda ägare och egendom.

Rottweiler skapas i Tyskland.

Rottweiler är en av raser med den högsta IQ. Om en sådan renraset hund inte stimuleras psykiskt, kan det få problem att anpassa sig.

Rottweiler skjul normal. Den kräver liten pelsstell.

Rottweiler är inte problem utbildning, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna renraset hund. Hunderasen är varken mer eller mindre överkänslig enn många andra raser. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver mycket av idrott.

Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta.

Rottweiler och kennelklubbar: Rottweiler är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». F.C.I. märkning för rottweiler är 147 och den ble lägt till FCI databas 2000-04-06. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera hunderasen som «vakthundar».

Hälsoproblem hos rottweiler: Tyvärr kan många få hälsoproblem. Rottweiler är en renraset hund som är plågas av hoftedyslepsi. Hoftedyslepsi kan förutom andra negativa effekter, till exempel sjukdomar i ryggen. Hypotyreose (låg ämnesomsättning) är ett tydligt problem med detta renraset hund. Det har också en rad andra hälsoproblem bland hunderasen.

Hundens form: Rottweiler är en stor renraset hund. Pojkar är så hög som 61 til 69 cm høy. Flickor är så hög som 56 til 64 cm høy. Pojkar är så tung som 43 til 59 kg tung när den är full-växt. Flickor väger 39 til 54 kg tung när den är full-växt. Hunderasen har en potential att bli överviktiga om inte ordentligt kost och tillräcklig motion. Hunden har stora semi-hängande öron. Benen är typiskt normalt lång. Rottweiler har en muskelhund anatomi. Halen är lång och hängande. Näsa är ganska kort. Pälsen på rottweiler är kort.

Extra fakta om hunden: Prognoser livet för en rottweiler är 10 till 12 år. Hunderasen är eftersökt och enkel å upptäcka till salu.

Rottweiler foto

Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler Rottweiler

Lika raser

Nedan har vi sätt upp ett litet urval raser med samma användning som rottweiler:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
English Springer Spaniel
English Springer Spaniel

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!